1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kabel VGA a wejście w Tv

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Bartek, Luty 15, 2008.

  1. Bartek

    Bartek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 15, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Problem tkwi w tym, że w TV mam wejscie VGA, ale tylko tak gdzie jest Wejście dla PC. Czy o to chodzi? Bez problemu bedzie działało na tam wejściu?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ADAMO

    ADAMO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2007
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Kabel VGA a wejście w Tv

    tak masz telewizor lcd
     
  4. Philips84

    Philips84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2007
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Odp: Kabel VGA a wejście w Tv

    adamo nie spamuj !, jeśli masz telewizor lcd to bez problemu nie wiem jak na starszych
     
  5. cien

    cien Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czesc ja mam taki problem bo mam x'a z usa i nie mam dzwieku na tv hd...;(
     
  6. FaryN

    FaryN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam taki problem kupiłem kabel VGA i taki mini adapter żeby podłączyć pod stary monitor z wbudowanym VGA podłączyłem konsole i brak obrazu podłączyłem do TV LCD z VGA też to samo
     
  7. fincz

    fincz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2009
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Faryn prawdopodobnie masz ustawiona nie obsługiwana rozdzielczość na monitorze i tv, podłącz X'a do alternatywnego monitora i ustawa rozdzielczość obsługiwana przez monitor i tv (poszukaj w instrukcji obsługi jaka to rozdzielczość, na pewno 640x480 będzie wśród nich).
     
  8. FaryN

    FaryN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Możesz jakoś bardziej powiedzieć co zrobic ;x

    czytałem tą instrukcje ale jej nie rozumiem ;/
     
  9. fincz

    fincz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2009
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jak wiadomo telewizory lcd jeśli podłączasz do nich coś przez VGA są bardzo wybredne co do obsługiwanych rozdzielczości, możliwe ze masz w X'ie ustawiona taka rozdzielczość której ten tv nie obsługuje. Musisz podłączy X'a gdzieś indziej i ustawić rozdzielczość obsługiwaną przez telewizor. Tak samo miałem u siebie jak chciałem podłączyć X'a pod tv samsunga, jedyna wspólna rozdzielczość jaka miała konsola i tv to 1920x1080 w moim wypadku.
     
  10. FaryN

    FaryN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Znaczy bo jest tak gram pod tv na kablu AV( tv jest stary ) i wolałbym grać pod monitorem CRT i kupiłem taki zestaw NAJLEPSZY KABEL XBOX 360 VGA HD AV ZŁOCONY !!! (629497770) - Aukcje internetowe Allegro po podłączeniu nie ma obrazu. tak samo z LCD tv
     
Wczytywanie...

Poleć forum