1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kabel VGA-Hdmi

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez PIKOxPL, Wrzesień 6, 2012.

  1. PIKOxPL

    PIKOxPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2012
    Posty:
    210
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Witam

    Mam problem dzisiaj otrzymalem kabelek kupiony na allegro vga - hdmi by podlaczyc moja konsole z monitorem samsung jednak po podlaczeniu nie dziala pisze check cabel signal czy jakos tak mam tez kabel dvi ale nie pasuje do monitora da sie w jakis sposb podlaczyc monitor do konsoli tylko z wejscie D sub temat byl poruszony nie na innych forach ale pisza ze sie nie da a moze jednak jest jakis sposob pytam was drodzy forumowicze kabel wyglada tak http://obrazki.elektroda.pl/6076840600_1293879916.jpeg
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Sam kabel vga wlacz konsole na padzie jak pokaze 1 trzymaj y i rt do momentu restartu,konsoli. Moze rozdzialka jest zla
    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  4. PIKOxPL

    PIKOxPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2012
    Posty:
    210
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    raczej tym sposobem sie nie da bo podpialem to starego monitora i tez nie dziala prawdopodobnie jest cos z kablem albo poprostu sie nie da jak pisza na innych forach ze vga analogowy a hdmi cyfrowy albo na odwrot i nie ma prawa dzialac ja tam tego nie zbyt rozumiem dlatego postanowilem tu napisac moze ktos mial podobny problem i ma rozwiazanie czy mozna cos dokupic jaka wtyczke czy cos
     
  5. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    bo moim zdaniem vga masz wyjscie w kompie a nie wejscie
     
  6. PIKOxPL

    PIKOxPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2012
    Posty:
    210
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    moze to jest stary samsung kupiony za 300zł jakieś 4 lata temu i ma tylko wejście D-SU i musze podłączyć vga do monitora i hdmi do konsoli ale nie czyta monitora
     
Wczytywanie...

Poleć forum