1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kabel VGA - HDTV

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tomekatomek, Grudzień 26, 2010.

  1. tomekatomek

    tomekatomek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kupiłem sobie owy kabelek, podłączyłem tak jak w instrukcji, kqable audio w odpowidnie kolory wtyczek w TV i nie mam dźwięku, ma ktoś jakąś radę? Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. _PlamKa_

    _PlamKa_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ŁĘCZNA
    może nie te wtyczki bo masz cyfrowy i normalny dźwięk zobacz
     
  4. MaverickPL

    MaverickPL Guest

    Sprawdz w ustawieniach TV. Czesto nowe telewizory maja "wpoldzielone" wejscie VGA z ktoryms HDMI, wtedy w ustawieniach telewizora, trzeba przestawic dzwiek na analogowe wejscia czincz, a nie cyfrowe HDMI. Ale strzelam, bo nie napisales ani jaki kabel, ani jak podlaczyles, ani do jakiego telewizora ;)
    Szukaj w ustawieniach.

    ps. W xboxie tez sie chyba przestawialo wyjscie cyfrowe albo stereo analogowe, sprawdz sobie, nie mam teraz dostepu do konsoli.
     
  5. tomekatomek

    tomekatomek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    chyba przejściówkę muszę kupić tak mi się wydaje, bo dźwięk idzie jak iustawięna TV ze zlacze composite jest ustawione, jak na wejści RGB to wejście audio jest oddzielne.
     
  6. tomekatomek

    tomekatomek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
  8. tomekatomek

    tomekatomek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak włąśnie myślałem, dzzięki za pomoc, pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum