1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kabel VGA i monitor 17''

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez cheery, Listopad 18, 2010.

  1. cheery

    cheery Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam. Mam pytanko, co do ceny kabla vga. Czy wystarczy taki za 30 zł?
    Wiele ludzi sie wypowiada ze dopiero za 8 dych można liczyć na dobry obraz, ale wszyscy podlączają x'a do ponad 20 calowych monitorów, a ja mam tylko 17 (w sumie to dwa monitory crt i lcd po 17 cali). Nie jestem pedantem co do jakości, byleby dało się w ogóle grać ;]

    Za każdą odpowiedź podziękuję ;]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. key

    key Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Cześć,

    Pewnie że wystarczy. Na 17" raczej nie będzie widocznych mankamentów.

    Pozdrawiam,
    K.
     
  4. Alex_Xbox

    Alex_Xbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2009
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ja mam kabel za 9zyta i obraz na 15lcd za 50zł żyleta. Kupiony od Worldcomputers (user z allegro)
     
  5. rusieknh

    rusieknh Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    214
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    ja powiem tak.mialem na poczatku monitor 19" i kupilem VGA w sklepie z konsolami.Po czym mialem taki fioletowy odcien.Myslalem ze to monitor wiec wymienilem na nowy w media markt po czym bylo to samo_Okazalo sie ze byla to wina kabla.wymienilem na 3 rodzaje i dalej kolory byly dziwne.Dopiero po zakupie oryginalu w empiku kolory byly wyrazne.Teraz mam do sprzedania oryginal VGA bo juz nie potrzebuje.ale nie zebym sie reklamowal ale oryginal to oryginal....
     
  6. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    najlepsze sa oryginalne kable microsoftu z walcowatymi filtrami ferrytowymi
    żadne inne bigbeny ,czy tez bez "walców" itp.
    miałem - sprawdziłem - wiem :)
     
  7. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Kup od razu oryginalny kabel M$. Jak poszukasz na forum to znajdziesz tematy, gdzie uzytkownicy skarza sie na nieoryginalne kable. Jednym z czestych problemow to m.in. rozdwojenie obrazu, falszywe kolory.
     
  8. fle3x

    fle3x Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 18, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    ja Kupiłem na alledrogo za 15zł kabel i nie narzekam co prawda już mi nie potrzebny bo teraz lece na TV i jest ogólnie **********, także moja rada kup jakiś tani kabel i odkładaj na TV 32" <teraz już nie są takie drogie>
     
  9. cheery

    cheery Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dzięki wszystkim, rzecz jasna oprócz tych monitorów mam tez lcd 37 cali, ale tam już lece przez hdmi.
    Czyli kupie cos za 4 dychy z przesyłką ;]
     
  10. zapalony_gracz

    zapalony_gracz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    przy takich rozdziałkach to spokojnie po tańszym analogu może śmigać, powyżej 22 cali to zaczyna mieć znaczenie
     
  11. zapalony_gracz

    zapalony_gracz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie szkoda obraz hd do takiego maciupkiego skalować? :)
     
  12. kuba295

    kuba295 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Legionowo
Wczytywanie...

Poleć forum