1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kabel vga nie działa

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Smerfal1992, Grudzień 28, 2009.

  1. Smerfal1992

    Smerfal1992 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zgorzelec
    witam
    mam konsole xbox 360 premium.kupilem kabel VGA i nie działa pod monitorem (acer v223w) pomóżcie co może być nie tak!!!
    konsola pod telewizorem dziala, monitor pod komputerem też.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Shakedown

    Shakedown Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ustaw rozdzielosc w xboxie podłączonym pod telewizorem np na 720p i wtedy podlacz do monitora. prawdopodobnie masz ustawioną rozdzielość w konsoli 1080p której monitor nie jest w stanie obsłużyć.
     
  4. Smerfal1992

    Smerfal1992 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zgorzelec
    a i jak podłączam kabel i włączam konsole to mi pokazuje "input not supported"
     
  5. Shakedown

    Shakedown Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    cały "przepis" masz powyżej
     
  6. Smerfal1992

    Smerfal1992 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zgorzelec
    taa.ale na moim tv jak przelączam w kablu na hdtv to nie ma obrazu bo nie mam tv hd i nie mam jak ustawic tego 720p
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    wlacz konsole trzymajac caly czas przycisk synchronizacji - maly bialy kolo zlaca kart pamieci. resetuje to ustawienia obrazu.
     
  8. Shakedown

    Shakedown Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    podlacz pod telewizor i pogrzeb w ustawieniach konsoli, gdzies powinna być rozdzielość, ustaw sobie na najniższą z mozliwych i wtedy probuj z monitorem :)
     
  9. Smerfal1992

    Smerfal1992 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zgorzelec
    nadal mic
     
  10. Smerfal1992

    Smerfal1992 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zgorzelec
    juz zrobilem temat do zamkniecia;] dzieki wszystkim
     
  11. Darth PL

    Darth PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam ten sam problem co Smerfal1992. Próbowałem zmieniać rozdzielczość w xboxie, i inne cuda na kiju ale nie udało mi się uruchomić. Będę wdzeczny za pomoc.
     
Wczytywanie...

Poleć forum