1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kabel VGA - podwójny obraz ...

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez sajdorr, Październik 8, 2010.

  1. sajdorr

    sajdorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    938
    Polubienia:
    78
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    P-ce
    Gram już ponad rok używając tego kabla ale teraz mnie to już zaczeło fest wkurzać...
    Da rade jakoś ten kabel rozbroić i ulepszyć ? nie wiem dolutować co nie co, żeby tego podwójnego obrazu nie było ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Dokrec kabel tymi srubkami co sa przy tym wejsciu do monitora,i docisnij te wejscie do xa (od kabla vga).
     
  4. sajdorr

    sajdorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    938
    Polubienia:
    78
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    P-ce
    uwierz mi ale już to robiłem ;)
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12091
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Zmienić tv możesz lub monitor:p, lub wlutować lepsze przewody ekranowane:)
     
  6. siw3x

    siw3x Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sosnowiec
    boże wiecej bedziesz sie bawił niz kabel kosztuje kup na allegro i tyle tylko nie ten za 9 zł!!
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12091
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Ja mam tai za 9zł działa jak malina:)
     
  8. sajdorr

    sajdorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    938
    Polubienia:
    78
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    P-ce
    ale mnie grzeje, bo w grudniu nowa konsola, to ja głupi kupiłem od jakiegoś typa na szybko kabla za 40 zł :D jakiś joytech . i lypa ;D

    akir - monitor mam dobry ^^ yno kabel daremny...
     
Wczytywanie...

Poleć forum