1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kabel VGA Problem brak obrazu

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Wojtek230492, Październik 12, 2010.

  1. Wojtek230492

    Wojtek230492 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    Witam moze juz byl taki temat ale niemoglem znalesc ale mam problem kupilem kabel VGA zeby podlaczyc xboxa do monitora . Najpierw dzialal normlnie pozniej kolega bawil sie w ustawieniach i ******* rozdzilke na najwieksza i konsola sie zestartowala i sie wlaczyla i sie znow zrestartowala. I sie w koncu wlaczyla i zmienilem rozdzialke na najmniejsza i dzialalo przez chwile poczym konsola sie zresetowala i mam czrny ekran . Jak teraz wlaczam to nawet nie wzudza monitora. Przywracalem ustawienia fabryczne i nic. Zwykly kabel A/v do telewizora dziala HDMI tez wiec niewiem co sie stalo. Czy cos w konsoli sie z*****o czy sam kabel dodam jeszcze ze dzwiek byl. Z gory dziekuje za odpowidzi.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Przemi06

    Przemi06 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2008
    Posty:
    182
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Są kombinacje klawiszy.spróbuj nacisnąć Y i prawy spust podczas startu konsoli bądź oba spusty i Y. Na jednej konsoli działa tak a na drugiej tak. U mnie akurat zadziałał sposób z dwoma spustami. Ta kombinacja resetuje wszystkie zmiany w ustawieniach. Nie nie kasuje savów profilów.
     
  4. Wojtek230492

    Wojtek230492 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    robilem tak i nic. podejzewam ze kabel mog sie jakos zepsuc, u mnie dzialalo z jednym spustem i jak przytrzymalem to konsola sie zresetowala.
     
  5. Przemi06

    Przemi06 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2008
    Posty:
    182
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Dziwna sytuacja. Jeśli działa HDMI to przy HDMI zmień na rozdzielczość jaką natywnie obsługuje twój monitor jeśli nie zadziała to pewne coś z kablem. Z konsolą na pewno nie, bo przecież działa HDMI.
     
  6. Wojtek230492

    Wojtek230492 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    Jutro oddam kabel niech dadza inny dzieki za podpowiedzi
     
Wczytywanie...

Poleć forum