1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kabel VGA- Pytanie.

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Oski1919, Wrzesień 14, 2011.

  1. Oski1919

    Oski1919 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    122
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam.
    Dziś przyszedł mi oryginalny kabel Microsoft'u VGA, i do monitora mam podłączony ten kabel i od PC i muszę je przełączać, czy nic się nie uszkodzi jeżeli będę je odpinać bez przykręcania? Jakby co mogę nagrać jak to robię.


    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. Apacer

    Apacer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    897
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polkowice
    Nic się nie stanie przy podpinaniu przy włączonym monitorze. Sruby sa po to, by kabel przypadkowo nie wypadł. Pamietaj ze nalezy przykrecic a potem dopiero wlaczyc kompa/konsole, inaczej monitor nie dostanie synchro.
     
  4. Oski1919

    Oski1919 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    122
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Chodzi o to, że synchronizacja i wszystko jest, działa, a przełączać muszę, bo mam sieć Ad Hoc, jakieś rady?
     
  5. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Co ma wifi do kabla vga ?
     
  6. Oski1919

    Oski1919 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    122
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    PC i Xbox do jednego monitora, a na PC uruchomiona sieć AD hoc, więc muszę się bawić w przekładanie.
     
  7. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Przecie nie musisz wylaczac kompa odłączając od niego monitor
     
  8. ziomo8

    ziomo8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    273
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Prawda, nigdy w życiu nie wyłączałem kompa tylko po to, żeby podpiąć/odpiąć kabel VGA. A jeśli chodzi o śruby to w obecnym lapku nawet nie mam w co ich wkręcić ;)
    [​IMG]
     
  9. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Ogolnie juz nie stosuje sie w lapkach tych miejsc na śrubki bo nie ma takiej potrzeby, ja w swoim ponad 2 letnim lapku tez tego nie mam
     
  10. Oski1919

    Oski1919 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    122
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    No, dobra, dzięki, czyli włączam kompa, sieć AD Hoc, odłączam kabel od monitora, podłączam kabel od Xbox'a 360, włączam konsolę, robię co tam muszę, wyłączam konsolę, odłączam kabel VGA od konsoli i podłączam ten od PC?

    Bez Żadnego przykręcania?


    Pozdrawiam.
     
  11. strusic

    strusic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    429
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sosnowiec

Wczytywanie...

Poleć forum