1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kabel VGA- Pytanie.

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Oski1919, Wrzesień 14, 2011.

  1. Oski1919

    Oski1919 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    122
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam.
    Dziś przyszedł mi oryginalny kabel Microsoft'u VGA, i do monitora mam podłączony ten kabel i od PC i muszę je przełączać, czy nic się nie uszkodzi jeżeli będę je odpinać bez przykręcania? Jakby co mogę nagrać jak to robię.


    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Apacer

    Apacer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    897
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polkowice
    Nic się nie stanie przy podpinaniu przy włączonym monitorze. Sruby sa po to, by kabel przypadkowo nie wypadł. Pamietaj ze nalezy przykrecic a potem dopiero wlaczyc kompa/konsole, inaczej monitor nie dostanie synchro.
     
  4. Oski1919

    Oski1919 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    122
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Chodzi o to, że synchronizacja i wszystko jest, działa, a przełączać muszę, bo mam sieć Ad Hoc, jakieś rady?
     
  5. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Co ma wifi do kabla vga ?
     
  6. Oski1919

    Oski1919 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    122
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    PC i Xbox do jednego monitora, a na PC uruchomiona sieć AD hoc, więc muszę się bawić w przekładanie.
     
  7. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Przecie nie musisz wylaczac kompa odłączając od niego monitor
     
  8. ziomo8

    ziomo8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    274
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Prawda, nigdy w życiu nie wyłączałem kompa tylko po to, żeby podpiąć/odpiąć kabel VGA. A jeśli chodzi o śruby to w obecnym lapku nawet nie mam w co ich wkręcić ;)
    [​IMG]
     
  9. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Ogolnie juz nie stosuje sie w lapkach tych miejsc na śrubki bo nie ma takiej potrzeby, ja w swoim ponad 2 letnim lapku tez tego nie mam
     
  10. Oski1919

    Oski1919 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    122
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    No, dobra, dzięki, czyli włączam kompa, sieć AD Hoc, odłączam kabel od monitora, podłączam kabel od Xbox'a 360, włączam konsolę, robię co tam muszę, wyłączam konsolę, odłączam kabel VGA od konsoli i podłączam ten od PC?

    Bez Żadnego przykręcania?


    Pozdrawiam.
     
  11. strusic

    strusic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    429
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sosnowiec
    Dokładnie tak.
     
Wczytywanie...

Poleć forum