1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kabel VGA Speed Link - nie działa

Temat na forum 'TV i Audio' rozpoczęty przez Lordani66, Czerwiec 30, 2012.

  1. Lordani66

    Lordani66 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 23, 2011
    Posty:
    123
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam. Kupiłem kabel VGA speed link do X360 i niestety nie wyswietla obrazu. Testowany na monitorze oraz telewizorze, wszystkie inne kable mi działają. Czy dałoby się jakoś samemu naprawić taki kabelek?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Nie musi on być wcale zepsuty, tylko konsola może mieć ustawioną złą rozdzielczość.
    Rozumiem, że jesteś w posiadaniu zwykłego kabla AV dostarczanego z konsolą?
    Podłącz monitor/telewizor tym kablem ( oryginalny AV ), wejdź w ustawienia konsoli, następnie na rozdzielczości i ustaw jedną z tych możliwych:

    640x480, 848x480, 1024x768, 1280x720, 1280x768, 1280x1024, 1360x768.

    Następnie wyłącz konsole i przełącz na Twój nowy kabelek VGA.
    Powinno działać. ; )
     
  4. Lordani66

    Lordani66 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 23, 2011
    Posty:
    123
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ale po podlaczeniu kabla AV nie mam mozliwosci zmiany rozdzielczosci :/. Nie ma takiego ustawienia.

    Dodam że jak podlacze przez VGA to nie tyle nie ma obrazu co po prostu nie ma sygnalu. Ani dzwieku. Nie działa nawet PAD, swieci (mruga) na zielono tymi diodami a konsola go nie wylapuje i tak jakby sie nie wlacza wtedy.
     
  5. Dosiapl

    Dosiapl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2009
    Posty:
    598
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sanok
    Konsola czeka na podpięcie kabla. Kabel nie jest wykrywany przez konsole.
     
  6. Lordani66

    Lordani66 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 23, 2011
    Posty:
    123
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Czyli kabel zrypany tak? bo na inne nie czeka :d
     
  7. Dosiapl

    Dosiapl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2009
    Posty:
    598
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sanok
    tak, kabel do kosza.
     
  8. Lordani66

    Lordani66 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 23, 2011
    Posty:
    123
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Zgadza sie, nowy kabel działa w 100%.
     
Wczytywanie...

Poleć forum