1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kabel VGA

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez xBoryz, Listopad 25, 2013.

  1. xBoryz

    xBoryz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2013
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Żywiec
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. xboxfan94

    xboxfan94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2013
    Posty:
    31
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Wyglada jak orginalny ale ja za orginalnego microsoftu dalem misiac temu 120 zl w saturnie wiec to chyba podrobka

    Wysłane z mojego GT-P3100 za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  4. PatryksQ

    PatryksQ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 18, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Mam taki sam ;) I Ci powiem, że obraz na monitorze jest lepszy niż na telewizorze 42", który jest podłączony przez hdmi ;)
     
    1 osoba to lubi.
  5. xBoryz

    xBoryz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2013
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Żywiec
  6. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Ten kabel to marna podróbka na którym jakość pozostawi wiele do życzenia.. Jeżeli chcesz uzyskać dobrą jakość obrazu na tym kablu to kup oryg. M$ lub BigBen (trochę większy wydatek).
     
  7. xBoryz

    xBoryz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2013
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Żywiec
    Szukałem wszędzie bigbena ale nie znalazłem a kabelek od M$ znalazłem tylko używany.
    Tak czy inaczej zakupiłem już ten kabel z pierwszego linku, jak przyjdzie to napisze jak jest z jakoscią,
    oby nie było podwójnych czcionek.
     
  8. xboxfan94

    xboxfan94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2013
    Posty:
    31
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Bigben nie jest dostepny od ponad roku a orginalny microsoftu monza kupic na stronie saturna ;)

    Wysłane z mojego GT-P3100 za pomocą Tapatalk 2
     
  9. xBoryz

    xBoryz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2013
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Żywiec
    Miałem troche ograniczony budżet więc musiałem wybrać
    albo gre na tv crt 23" albo kupić ten kabelek do monitora 24" full hd.
     
  10. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
    Niestety te kable z tych wszystkich linków to wszystkie podróbki mimo wmiarę realnego opakowania, sam kabel wierz mi/nam nie będziesz zadowolony. Ewidentne odbicia oraz gorsza ostrość obrazu co uważam przeszkadza trochę. Z daleka nie jest to tak widoczne, jednak zauważalne.
     
  11. xboxfan94

    xboxfan94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2013
    Posty:
    31
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    No jakowc bedziesz mial taka sama jak na twoim tv albo gorsza jak sie pojawi rozmazana podwojona czcionka

    Wysłane z mojego GT-P3100 za pomocą Tapatalk 2
     
  12. szympekmajster

    szympekmajster Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice, Poland, Poland
    Ja ze względu na ograniczony budżet kupiłem kabel VGA za jakieś 23 złote no i jakością obrazu nie grzeszy. Przekłamane kolory i cienie + dziwne mazy w tle. Na szczęście gram na tyle daleko od monitora, że niewiele z tego widać podczas grania no ale problem kolorów pozostaje.
     
  13. xBoryz

    xBoryz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2013
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Żywiec
    ja dałem 40zł razem z przesyłką, więc majątek to nie jest w każdym razie moge zamówić nowy :)
     
  14. xenus

    xenus Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Masz monitor fullHD i nie masz złącza DVI tylko pchasz pieniądze w archaiczne VGA, które obsługuje ledwie 1/3 tej rozdzielczości i jest silnie uzależnione od jakości okablowania?
     
  15. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    warto dodać VGA jest kablem analogowym, DVI, HDMI cyfrowym i jakość obrazu jest dużo lepsza...
     
  16. xBoryz

    xBoryz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2013
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Żywiec
    właśnie nie mam dvi :c bo monitor ma troche lat, obsługuje rozdzielczość 1920x1080.
     
  17. szympekmajster

    szympekmajster Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice, Poland, Poland
    Ja na przykład mam Xboxa na pierwszej płycie bez złącza HDMI. Tak to bym od razu wziął jakiś niezły jakościowo kabelek HDMI i po problemie ale tak - niestety tylko złącze AV xboxowe ;(
     
  18. xBoryz

    xBoryz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2013
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Żywiec
    Kabelek przyszedł, jakość jest w miare dobra, nie ma podwójnych czcionek więc jest git. Jednak lepiej dozbierać do oryginalnego kabelka.
     
Wczytywanie...

Poleć forum