1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

kabel vga

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez samisamione, Styczeń 9, 2011.

  1. samisamione

    samisamione Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam .

    Chciałbym podłączyć mojego X360 slim pod kompa , znaczy pod monitor ale żeby komp pracował , aby nagrywać gampaye itd wiecie o co kamman ?

    Czy ten kabel wystarczy ?

    KX1A KABEL XBOX 360 VGA HD AV OBRAZ CRV LCD PLAZMA (1397695858) - Aukcje internetowe Allegro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. radoslaw17@interia.pl

    radoslaw17@interia.pl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Morąg
    no niewiem w opisie masz "24k srebrne wtyczki" a na zdjęciu są złote.
     
  4. samisamione

    samisamione Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
  6. samisamione

    samisamione Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale nagrywać pulpit można programem Camtasia Studio nagrywałem tak m.in fife ..

    A jak pod monitor byłby podłączony x to przez ten program chyba by ciągło co ?
     
  7. kkthx

    kkthx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Ten kabel Ci nie pomoże, gdyż służy on tylko do podłączenia Xbox'a pod monitor. Nie da się za jego pomocą nagrywać gameplay'ów z gier :)
     
  8. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Po pierwsze,
    NIE KUPUJ KX1A! Największy szmelc jaki kupiłem. Dałem za niego 8 zł(SIC!!) i żałuję. Chyba, że o to chodziło - rozmazuje obraz. Zamiast jednej krawędzi są 2. :)
    Jak h3x napisal, bez Video Grabbera nie zdziałasz. A ten kabel jest do podłączania do monitora. Masz w karcie graficznej wejscie czy wyjscie?
     
Wczytywanie...

Poleć forum