1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kabel VGA

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez VenoVel, Luty 26, 2011.

  1. VenoVel

    VenoVel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2010
    Posty:
    183
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    mam pytanie odnosnie kabla VGA zeby klocka do monitora podlaczyc. Czy te kable z allegro po +/- 10-20zl sa dobre czy lepiej doplacic i miec spokoj? Chodzi mi o jakosc tekstur itp. Jesli byl taki temat to przepraszam ale potrzebuje odp. Z gory dzieki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. strusic

    strusic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    429
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sosnowiec
    A co do tego maja tekstury? Na takich tanich kablach możesz mieć przebicia (szczególnie widoczne na literach, taki jakby cień się rzuca). Lepiej dołożyć. A jeszcze lepiej kupić kabel HDMI>DVI o ile możesz tak się podłączyć.
     
  4. VenoVel

    VenoVel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2010
    Posty:
    183
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    no wlasnie mam monitor full hd ale bez hdmi tylko vga..
     
  5. Apacer

    Apacer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    897
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polkowice
    Lepiej dołożyć trochę więcej na dobry kabel. Tanie mogą nie mieć ekranowania każdej żyły.
     
  6. VenoVel

    VenoVel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2010
    Posty:
    183
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Czyli kupic kabel M$ albo Bigbena? A czy wyciagne na nich jakosc full hd ? 1920x1080p. Monitor Asus VH222D
     
  7. bratspajka

    bratspajka Banned

    Dołączył:
    Luty 25, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    tak wyciagniesz, ale jak masz vga to to analog czyli moga wystepowac zniekszaucenia ekranu i pamietaj o przejscioce na glosniki
     
  8. VenoVel

    VenoVel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2010
    Posty:
    183
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    no przejsciowke juz mam ale nie wiem gdzie kupic ten kabel na allegro jest 1 bigben za 70 zl chyba go wezme bo M$ nie ma
     
  9. Apacer

    Apacer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    897
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polkowice
    Rozdziałke wyciągniesz taką jaką obsługuje monitor, kabel nie ma znaczenia. Zniekształcenia obrazu będą przy tanim kablu, gdzie nie ma ekranowania żył rgb i H, V . Bierz tego bigbena za 70 zł i koniec tematu :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum