1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kabel Vga..

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Mizo, Luty 21, 2009.

  1. Mizo

    Mizo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Oława
    Czy ten kabel sie nada ? Niby pisze ze orginal ale z allegro jak z allegro.. nigdy nic nie wiadomo

    Oryginalny kabel XBOX 360 VGA HD AV, FVat PRZECENA (560488088) - Aukcje internetowe Allegro

    w sensie zeby nie bylo tak ze nic nie bedzie widac bedzie to podpiete pod monitor wiem ze firmy iiyama 22,7cali i modelu nie znam ;/
    (szukalem na forum ale konkretnie odpowiedzi nie znalazlem)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. manhunt13

    manhunt13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2009
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Inowrocław
  4. MiQ

    MiQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Tylko nie kupuj tego co pokazał Manhunt13 bo to kiepski kabel żeby grać i nie denerwować się najlepiej kupić oryginalny kabel Microsoft albo BigBen.
     
  5. Fasto

    Fasto Banned

    Dołączył:
    Luty 6, 2009
    Posty:
    243
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Korczyn
    jak chcesz to kup ten kabel ja mam podobny i grafika jest super
     
  6. MiQ

    MiQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Oby na pewno? Bo jesteś pierwszy który zaleca kupno takiego kabla.
     
  7. Mizo

    Mizo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Oława
    ale w koncu chodzi o kabel tego typu co ja pokazalem czy tego co manhunt?
    bo sie zgubilem :D
    ps. Ja mam wejscie do monitora takie jak na tym kablu co pokazalem, a nie na tym co manhunt wiec tamtem chyba by sie nie nadal.
     
  8. MiQ

    MiQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Kabel VGA to taki który pokazał manhunt ten co Ty pokazałeś to Component.
     
  9. Mizo

    Mizo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Oława
    no to ja chyba do monitora componenta potrzebuje.
     
  10. MiQ

    MiQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jaki masz monitor?
     
  11. Mizo

    Mizo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Oława
    iiyama lcd 22,7 tyle zapamietalem jak kupowalem kompa w komputerowym.. .
     
  12. MiQ

    MiQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    To mi nic nie mówi przeczytaj jaki masz model na tyle monitora.
     
  13. radekb29

    radekb29 Banned

    Dołączył:
    Listopad 23, 2008
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zawiercie
    Nie chce tworzyć nowego tematu o kablach VGA to napisze tutaj
    Który kabel jest lepszy Orginalny Microsoft czy BigBen Prosze o szybką odp
    Z góry dzięki POZDRO
     
  14. Mizo

    Mizo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Oława
    IIyama Prolite E2202WS
     
  15. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    MIZO ten co podales sluzy do podlaczenie do telewizora (przez chincze).
    tobie jest potrzebny kable vga czyli ten drugi
     
  16. Mizo

    Mizo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Oława
    [​IMG]

    ja mam z tylu monitora takie wtyczki jak tamta co podalem to tego sie nie podlacza tutaj czy jak ? bo tamego kabla co podal manhunt nie wiem gdzie bym mogl go podlaczyc:(
     
  17. radekb29

    radekb29 Banned

    Dołączył:
    Listopad 23, 2008
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zawiercie
    Ponawiam pytanie bardzo mi zależy
     
  18. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Wszystko jedno :D, ja bym wybrał BigBen.

    Mizo@ musisz kupić kabel VGA >> http://www.allegro.pl/search.php?string=vga&from_showcat=1&category=45797&country=1
     
  19. Mizo

    Mizo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Oława
  20. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Zacznij czytać posty, bo najwidoczniej słabo ci to idzie. Przecież koledzy napisali ci wcześniej, że Oryginalny kabel XBOX 360 VGA HD AV, FVat PRZECENA .... to nie jest kabel VGA tylko Component(koleś w aukcji sam nie wie co sprzedaje, bo dał wadliwy opis i zdjęcie). MUSISZ KUPIĆ KABEL VGA, do którego dałem link. Zalecam wybrać oryginał MS lub BigBen, a jak nie masz kasy to zwyły kabel VGA za 30zł.

    Przeczytaj to >> http://x360iso.org/sprzet/10302-jak...losniki-stereo-5-1-do-konsoli-xbox-360-a.html
     
  21. Mizo

    Mizo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Oława
    Ok Dzieki ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum