1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kabel vga

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez magram12, Lipiec 9, 2011.

  1. magram12

    magram12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam zakupiłem sobię oryginalny kabel vga mś. Teraz moje pytanie czy jest jakas przejsciowka bo mam tylko 1 wejscie d-sub i męczy mnie ciągłe odkręcanie i wkręcanie od xboxa albo komputera tego kabla do monitora. Posiadam LG FLATRON L192WS
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. patrykUS

    patrykUS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kętrzyn
    Niestety sam nie spotkałem się z ta przejściówką. Co prawda ułatwiło by to nie jednej osobie życie ale cóż... Jesteś skazany na odkręcanie, wkręcanie kabla.
     
  4. mlozio

    mlozio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2011
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Lepiej byś wyszedł na kablu HDMI. Ja nie mam oryginalnego MS, zwykły za 59 zł, a obraz wyświetla idealnie. Co do przejściówek to są. Ja ją miałem w zestawie przy kupnie xboxa.
     
  5. magram12

    magram12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A mozesz pokazac jak ona wygląda?
    P.S Mieszkam w Angli i kabel oryginalny jest za psie pieniądze ;) I obraz mam rewelacyjny
     
  6. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Jak masz smykałkę do elektroniki .to można samemu zrobić taką przejściówkę.
    Elementy są dostępne w każdym sklepie elektronicznym.
     
  7. magram12

    magram12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niestety nie posiadam smykałki jak to ująłes:) "mlozio" Mógłbyś wysłać zdjęcie tej przejsciówki?
     
  8. mateo16

    mateo16 Użytkownik Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    ŁDZ
  9. magram12

    magram12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jak to mozliwe ze miał w zestawie z xboxem ? ;o
     
  10. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
  11. mateo16

    mateo16 Użytkownik Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    ŁDZ

    w zestawie mieć nie będziesz, bo microsoft nie wpadł no to, że będzie taki problem
     
  12. jamal398

    jamal398 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Oczywiście że są takie przejśćiówki ale sa one drogie
     
Wczytywanie...

Poleć forum