1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

kabel zasialania napędu xbox 360 do komputera ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez famous182, Czerwiec 21, 2011.

  1. famous182

    famous182 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2011
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    Witam czy istnieje kabel który zasili napęd przez komputer ? czy zawsze trzeba ryzykować z podłanczaniem do Xboxa (mowa o flashu)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krzysiek058

    krzysiek058 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Przez USB Probe v3 możesz napęd zasilać przez usb.
     
  4. famous182

    famous182 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2011
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    a coś tańszego ?
     
  5. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Taniej wyjdzie podłączenie pod konsole i tyle w temacie
     
  6. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    A co to za ryzyko? Ja zawsze podpinam pod starego falcona i nic mu nie jest. A konsoli nie flaguje taki zabieg jak ktos kiedys powiedzial. Mozesz tez zrobic zasialnie z zasilacza z kompa. Na forum jest poradnik
     
  7. famous182

    famous182 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2011
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    no w sumie bgszef! dałeś mi zarąbistą rade podłącze pod starego Core :D
     
  8. pajunk93

    pajunk93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2011
    Posty:
    84
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Śmigiel
    Ryzyko? Nic się nie stanie, tak jak wyżej piszą.
     
Wczytywanie...

Poleć forum