1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kabel zasilający do xboxa

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Wyindywidualizowany, Kwiecień 27, 2011.

  1. Wyindywidualizowany

    Wyindywidualizowany Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2011
    Posty:
    128
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sala Samobójców :D
    Witajcie
    Kupiłem na allegro.pl zasilacz 203W do mojej konsoli. Niestety okazało się, że nie ma w komplecie kabla zasilającego :(.
    Gdzie można dokupić osobno sam kabel. Błagam pomóżcie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. rafal123_1985

    rafal123_1985 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2011
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wez sobie od kompa daj do zasilacza podejdzie.Ten sam wtyk jest i będzie działać
     
  4. Wyindywidualizowany

    Wyindywidualizowany Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2011
    Posty:
    128
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sala Samobójców :D
    dzięki za szybką odpowiedź, chciałem tak zrobić ale wejście zasilacza pomiędzy tymi dwoma metalowymi szpikulcami ma bolec i nie chce wejść.
     
  5. rafal123_1985

    rafal123_1985 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2011
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    w zasilaczu wystają ci dwa bolce tylko przeciez ten 3 na srodku to uziemienie
     
  6. adrian1389

    adrian1389 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Raszyn
    Zapytaj się gościa który sprzedawał na aukcji czy nie wysłał części za mało i daj link do aukcji.
     
  7. Wyindywidualizowany

    Wyindywidualizowany Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2011
    Posty:
    128
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sala Samobójców :D
    mam 3 ostre metalowe końcówki i pośrodku tych 2 u góry jest bolec który uniemożliwia wejście kabla komputerowego ;/
    Adrian sprawdzałem, nie zauważyłem ze tylko zasilacz bez kabla. Poco komu zasilacz bez kabla zasilajacego ;/
     
  8. adrian1389

    adrian1389 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Raszyn
    No to pozostaje ci dokupić albo komuś sprzedać podobnie ten kabel i kupić komplet lub kupić do tego kabel.
     
  9. rafal123_1985

    rafal123_1985 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2011
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    to albo zakup kabla albo sobie przylutuj do tych dwóch zewnetrznych kabel
    ten srodkowy zostaw pusty.Mój zasilcz ma tylko 2 wejscia i kabek od pc swietnie pasuje mi.
     
  10. Wyindywidualizowany

    Wyindywidualizowany Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2011
    Posty:
    128
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sala Samobójców :D
    rafał dzięki ale kupiłem inny zasilacz w komplecie i 70 zł w plecy ;(
     
  11. CrystalDrill

    CrystalDrill Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bolesławiec
    mogłbyś przypiłowac troche kabel i powinien wejść - to tak dla przyszlych pokoleń ;P
     
  12. adrian1389

    adrian1389 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Raszyn
    Bardzo dobry pomysł, nie ma co...
     
  13. Rhyder

    Rhyder Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja bym się w przeróbke kabli nie bawił bo jeszcze se konsole rozwali i tyle bedzie miał z tej zabawy
     
Wczytywanie...

Poleć forum