1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

kabel zasilajacy maly problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sebastianzola, Sierpień 2, 2010.

  1. sebastianzola

    sebastianzola Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Toruń/Bydgoszcz
    witam. dzis po otwarciu pudelka z oczekiwanym x'em mimo zdziwienia konsolka z Anglii! ale dorzucono mi prszejsciowke. problem lezy w tym ze podlaczylem xa do sieci przez te prejsciowke i nie wyglada ona ciekawie. jakby nie dotykala bolców, jest na maksa wcisnieta do listwy a konsola nie chce sie wlaczyc. 2 razy sie udalo ale jak wylaczylem xa, wyjalem przejsciowke i znowu wlaczylem i nie dziala. chcialbym kupic SAM kabel od zasilacza->sieci, nie z zasilaczem a na Allegro nie ma. doradzcie cos. i jescze jedno konsola z naszym wejsciem rozni sie od angielskiej tylko tym kabelkiem???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krosfajer

    krosfajer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    376
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Kabel od zasilacza komputerowego zapasi.
     
  4. sebastianzola

    sebastianzola Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Toruń/Bydgoszcz
    jak zapasi to dobrze. kupie i bedzie git. a ten od kompa posiada uziemienie a ten ktpry jest w konsoli tez?
     
  5. krosfajer

    krosfajer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    376
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Nie, bo normalny kabel od zasilacza do Xboxa nie ma uziemienia.
     
  6. sebastianzola

    sebastianzola Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Toruń/Bydgoszcz
    ale ten zasilacz ma 2 bolce a nie 3 to jeden bolec jest bezuzyteczny czyli uziemienie???
     
  7. krosfajer

    krosfajer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    376
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Tak, w niektórych sklepach do konsol z UK nawet dorzucają kable od kompa.
     
  8. sebastianzola

    sebastianzola Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Toruń/Bydgoszcz
    dzieki bardzo. swoja droga dziwne ze M$ nie posiada uziemienia. temat mozna zamknac
     
Wczytywanie...

Poleć forum