1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kabel

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez VESPERUS, Grudzień 6, 2009.

  1. VESPERUS

    VESPERUS Banned

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wolsztyn
    Mam pytanie kupuje tego Xboxa

    Konsola MICROSOFT Xbox 360 Premium 60GB + Gry Burnout Paradise & Trivial Pursuit - Konsole - Microsoft XBOX - Konsole i gry - Komputery i akcesoria - NEO24.PL

    To jest Premium dostane go na święta i nie chcę być rozczarowany.
    A mianowicie mam telewizor CRT i mam tam wejście
    1.EURO
    2.http://tnij.org/e3ab

    Czy w tym pudle z X360 będę miał kable żeby go podłączyć do tych wejść czy muszę osobno kupić

    Z GÓRY DZIĘKUJĘ
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Na pewno podłączysz przez Euro złącze

    Co do componentu to nie wiem bo widzę tylko wtyki audio
     
  4. yahoone

    yahoone Banned User V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik Game Master Liga XboxForum.pl PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2007
    Posty:
    552
    Polubienia:
    124
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    @
    to nie jest component tylko zwykły AV
    jeśli chodzi o podłączenie to możesz właśnie przez AV podpiąć Xa do TV ew skorzystać z przejściówki EURO dołączonej do konsoli
     
  5. tinOFbeer

    tinOFbeer Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    147
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Breslau
  6. HunterPL

    HunterPL Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    w komplecie masz przejściówkę Component -> euro
     
  7. VESPERUS

    VESPERUS Banned

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wolsztyn
    Nie kupie czegoś tak drogiego na allegro
    Wole bezpiecznie w sklepie :)
     
  8. VESPERUS

    VESPERUS Banned

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wolsztyn
    Ale wielkie dzięki za odpowiedz :D
     
  9. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Za ta cenę (912zł) wżyciu bym nie kupił Xboxa 360 Premium 60GB, za 1000 zł masz Xboxa 360 Elite 120GB :)
     
  10. VESPERUS

    VESPERUS Banned

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wolsztyn
    Po co mi Elite ??

    Jakiś nowy Elite z nowym nie przerabialnym napędem mam brać ???

    Wole tego Xboxa już dawno jest w ofercie i sobie go przerobie.
    Wcale mi nie zależy by grać w multi
    Mam od tego kompa i nic nie ryzykuje

    Wole sobie pograć z bratem w multi. :D
     
  11. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    1 Xbox-a 360 Premium już nie produkują został wycofany
    2 Xbox 360 Elite ma 2x większy dysk bo 120GB
    3 Elite jest w kolorze czarnym

    a cena jest prawie identyczna :)
     
  12. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    temat zszedł na inną drogę...
    kosz
     
Wczytywanie...

Poleć forum