1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kabelek hdmi-> VGA

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez djmaxnew, Lipiec 18, 2010.

  1. djmaxnew

    djmaxnew Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2010
    Posty:
    158
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam ostatnio na allegro znalazłem taki kabelek HDMI VGA 1,8m GOLD FV przewod EXLUSIV Qualit kabel (1087760356) - Aukcje internetowe Allegro i konwertuje on obraz z konsoli (cyfrowy przez hdmi) na taki analogowy jaki mamy w monitorze (vga) i mam pytanie bo z tego co sie doczytałem to nie wszystkie urządzenia z tym kablem współpracują i właśnie dlatego czy będzie on współpracował z Xboxem . Aha wybrałem taki sposób połączenia bo zwykły kabel vga xbox 360 spalił mi sie po miesiącu z powodu gównianej jakości i obraz był podwójny a hdmi ma bardzo dobrą jakość
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tieu

    Tieu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    1258
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Zagan, Polska
    Tak będzie, ale dźwięku już nie usłyszysz =P.
     
  4. djmaxnew

    djmaxnew Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2010
    Posty:
    158
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    na dżwięk tam są 2 rca a mam przejściówke wiec dzwiek bedzie :D
     
  5. djmaxnew

    djmaxnew Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2010
    Posty:
    158
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    masz racje :D niedoopatrzenie
     
  6. komran

    komran Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Podkarpacien
    W takiej cenie to możesz kupić oryginalny kabel VGA od MS który jest jednym z lepszych jeśli chodzi o VGA. Jak miałeś jakiś tani albo KX1, który ja kupiłem to obraz mógł być podwójny i bardziej rozmyty. Na kablu od MS tego nie ma a swój kupiłem za 37zł.
     
  7. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
    Nie kupuj tego to nie działa !!! Potrzebny jest do tego konwerter za ok. 300 zł. Kup kabel od ms oryginalny vga i daj sobie z tym kablem co podałeś spokój, on tylko ładnie wygląda i nic po za tym. hdmi-cyfrowy, vga-analogowy - łączenie bez konwertera nie zadziała.
     
  8. Marcin2024

    Marcin2024 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kobylin/Krotoszyn
    @komran gdzie kupiłeś kabel MS za 37zł? Ja znalazłem ten kabel w cenie powyżej 100zł :(
     
  9. HoFi

    HoFi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    466
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
    tak jak kolega mistrzmtb napisał , nie ma urządzeń które współpracują z takimi kablami ,sprzedawca liczy na naiwność kupujących !!
     
  10. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
  11. Mordziak123

    Mordziak123 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam posiadam ten kabel jest warty ceny a moje pytanie do posiadaczy slimki czy bedzie on dzialal w niej czy tam jest inne av bo zamierzam sie do kupna nowego ix ale jak narazie to ten kabel to moj dylemat mam tylko u siebie monitor lcd

    z gory dzieki za odpowiedz

    (sorry za brak polskich znakow ale jaki kraj takie ZNAKI ) pozdrowienia z Zielonej Wyspy
     
  12. komran

    komran Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Podkarpacien
    Jak to gdzie na allegro, w opisie było że kupił drugi bo myślał że coś nie halo z jego, a okazało się że to wina xboxa była. Tak więc praktycznie nowy kabel za niską cenę. Jak się postarasz to można sporo rzeczy kupić w dobrej cenie.

    Xbox360 kabel VGA Microsoft oryg. !!!! (1090813708) - Aukcje internetowe Allegro

    Wyjście na zdjęciach wygląda tak samo i powinien działać.
     
  13. Fotel

    Fotel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kup lepiej kabel BigBen jakośc ta sama od kalba MS i do tego ma fajnie opleciony kabel i chudą koncówka AV
     
  14. djmaxnew

    djmaxnew Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2010
    Posty:
    158
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wezme oryginał za 37 bo bigben kosztuje ponad 50
     
  15. zatobajestbrat

    zatobajestbrat Banned

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dobry wybór
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. bankajos
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    318
  2. bynus
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    300
  3. Jechu
    Odpowiedzi:
    6
    Wyświetleń:
    553
  4. Sauron24
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    444
  5. Sauron24
    Odpowiedzi:
    5
    Wyświetleń:
    475

Poleć forum