1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kable do routera.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sniperx, Luty 2, 2010.

  1. sniperx

    sniperx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    ok. Tarnowa
    El0!
    Mam pytanko czy mogę połączyć taki kabel z tym od Xboxa?
    [​IMG]


    PS : Jaki mam kabel kupić aby połączyć X'a z routerem??Krosowany czy prosty??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. szamanxd

    szamanxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2009
    Posty:
    163
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tarnowskie Góry
    Tak, to jest kabel RJ-45, tzn. skrętka. Podłączasz to do konsoli i konfigurujesz sobie internet. A to, jaki kabel kupisz nie ma znaczenia, z reguły routery mają wejścia już wewnętrznie scrossowane. Ale możesz kupić scrossowany dla świętego spokoju. :)
     
  4. sniperx

    sniperx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    ok. Tarnowa
    Dobra fajnie. A wiesz czy mogę połączyć taki kabel z tym od zestawu w xboxie??
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Możesz użyć tego od zestawu z Xboxem (ten jest prosty)
     
  6. szamanxd

    szamanxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2009
    Posty:
    163
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tarnowskie Góry
    Nie, nie ma opcji, żeby łączyć kable. Jak potrzebujesz dłuższego to po prostu idziesz do sklepu komputerowego i kupujesz taki kabelek. :)
     
  7. sniperx

    sniperx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    ok. Tarnowa
    MY się nie rozumiemy :D. Chcę ten kabel co jest na zdjęciu połączyć z tym od xboxa, żeby się zrobił jeden kabel.


    UP Szybszy :D
    Aha czyli nie da rady połączyć tych kabli.
    PS CZy w zestawie do xboxa kabel jest krosowany?
     
  8. Folga360

    Folga360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zabrze
    nie da sie
     
  9. szamanxd

    szamanxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2009
    Posty:
    163
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tarnowskie Góry
    Z tego co wiem to jest prosty, ale to jest jeden pic. Bo routery w większości mają wewnętrznie crossowane wejścia. Kup obojętnie jaki, na to samo wyjdzie.

    @Up: On już to wie. :)
     
  10. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    dla pewnosci to chyba prosty
     
Wczytywanie...

Poleć forum