1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kable HD

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez ThelGamer, Luty 3, 2010.

  1. ThelGamer

    ThelGamer Banned

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam czy dało by rade podpiąć oryginalne kable HD z Microsoftu do konsoli Xbox 360 (arcade), bo słyszałem że tylko pod premium i elite można podpiąć

    z góry dziękuje.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ramsonX360

    ramsonX360 Banned

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
    Jeżeli konsola ma wyjście HDMI to nie ma różnicy czy to premium,elit czy arcade:)
     
  4. ThelGamer

    ThelGamer Banned

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    czyli dało by rade ??
     
  5. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ale zeby bylo hdmi to musi byc jasper
     
  6. DJ.Bart

    DJ.Bart Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    428
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tczew
    Gniazdo Hdmi to Hdmi niema innych zawsze jest to samo i kabel pasuje w każde gniazdo Hdmi.

    Nie Falcony też mają Hdmi starsze konsole mają tylko component ale teraz każda konsola na Hdmi.
     
  7. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Gniazdo HDMI to pewien standard, jeden kabel tak jak standardowy kabel zasilający pasuje do kazdego urządzenia pod warunkiem że ma takie wyjście, tzn. że kablem HDMI M$ który masz do konsoli mozesz połaczyć wszystko co ma takowe złącze w sobie =).
     
  8. ramsonX360

    ramsonX360 Banned

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
    To żeś powiedział, a co falcon nie miał HDMI??!!
     
  9. ThelGamer

    ThelGamer Banned

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ok dzięki za pomoc
    temat do zamknięcia.
     
Wczytywanie...

Poleć forum