1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kable VGA

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Banann, Listopad 12, 2013.

  1. Banann

    Banann Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tak, nada się.
    Radzę przed zakupem sprawdzić czy masz takie wejście w monitorze, bo możesz mieć albo D-SUB albo DVI-D.
     
  4. Banann

    Banann Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam D-SUB, nada się ?
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nadać się nada... ale jakość obrazu pozostawi wiele do życzenia.
     
  6. Banann

    Banann Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To znaczy będzie słaba ? nie warto ?
     
  7. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Najlepiej jakbyś miał wejście HDMI w monitorze, wtedy uzyskasz najwyższą jakość obrazu :)
     
  8. Banann

    Banann Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Okej rozumiem, ale czy przy tym VGA jakość grafiki będzie bardzo słaba ?
     
  9. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Bardzo słaba to może nie, ale na pewno nie jest kolorowo, możesz odczuwać zamazany obraz etc.
     
  10. Banann

    Banann Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobra dzięki wielkie za pomoc :) piona
     
  11. prourug

    prourug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    313
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kutno, Poland
    Na 99% to nie jest oryginał M$ - nie za taką kasę...działać powinien.
     
  12. simoon197

    simoon197 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 7, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kupiłem powyższy kabel jakiś czas temu od tego samego użytkownika, mogę potwierdzić - kabel oryginalny. Cena też mnie zszokowała, jakby nie patrzeć w Media Markt widziałem ostatnio ten kabelek za 139 zł. Nie wiem o co chodzi :)
     
  13. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Niby może użytkownik w porządku, dużo pozytywnych komentarzy, sklep na allegro jest itd. ale dziwne, żeby taki oryginalny kabel sprzedawał po 22 zł .. Coś tutaj nie tak. No ale jeżeli działa to chociaż tyle.
     
  14. simoon197

    simoon197 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 7, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mi też się to wydawało dziwne ale za taką cenę zaryzykowałem i jak się okazało słusznie. Oglądałem zarówno kabel i pudełko z każdej strony, oryginalne logo Microsoftu, trzymając kabel w dłoni od razu czuć, że jest dobrej jakości. Jak kupowałem go to kosztował u nich coś koło 35 zł, teraz jest za 22, nic tylko brać :)
     
  15. xBoryz

    xBoryz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2013
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Żywiec
    Miałem taki kabelek za 20zł ale jakość była tragiczna tak jakby 2 obrazy nałożone na siebie były, jakieś dziwne cienie pod napisami itp. Kupiłem kabelek od BigBena i jakość jest o wiele lepsza :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum