1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kable w Premium Jasper

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez JakubG, Wrzesień 7, 2009.

  1. JakubG

    JakubG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam.
    Niebawem przymierzam się do zakupu Xboxa 360 Premium Jasper.
    W związku z tym mam pytanie. Ponieważ posiadam telewizor ze złączem Euro, Audio (czerwone), Mono i Video.

    Czy po zakupie konsoli Premium będę zmuszony dokupywać jakieś kable, aby to wszystko podłączyć?

    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nie wiem czy jeszcze kupisz Premium Jaspera, bo je wycofują. Lepiej poczekać i kupić Elite za 1099zł...

    BTW w zestawie Premium masz Component więc podłączysz albo przez EURO albo przez poszczególne kabelki ;)
     
  4. JakubG

    JakubG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dzięki za odpowiedź, a co do wersji to Premium jeszcze widnieje na Allegro.
    Arcade też wycofują? Kupiłbym Arcade, ale nie ma dysku i z tego co pamiętam kabla HDMI/portu.
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Zostaną Arcade i Elite
     
  6. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    jeżeli w tv masz złącze euroscart to mozesz podłączyć xboxa potrzebujesz tylko taki kabel xbox->euroscart TV
    a jeżeli masz w TV tzw.cinche zółty-video i czerwony-audio(mono) to potrzebujesz
    kabel xbox->cinch(+ przejściówkę z 2-óch cinchy na jeden ,żeby połączyć oba kanały audio do twojego wejścia mono w TV)
     
  7. rufus1977

    rufus1977 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Hull
    Dziś otrzymałem już drugiego xbox arcade i wszystkie kable do podłączenia chinch/euroscart(adapter) są w zestawie.
    Konsola ma wyjście hdmi ,ale tego kabla brak.
     
  8. JakubG

    JakubG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dzięki za pomoc.

    Pozdrawiam.
     
  9. JakubG

    JakubG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Zamówiony Elite. Na tej aukcji.
    Elite w tej samej cenie co Premium.
     
Wczytywanie...

Poleć forum