1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kamerowanie gry

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Jasiiu18, Sierpień 18, 2009.

  1. Jasiiu18

    Jasiiu18 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mam pytanie czym ludzie nagrywaja filmiki z xa na youtube np ten YouTube - Resident Evil 5 Chapter 1-1 Gameplay 1 HD
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Prawdopodobnie przez kartę telewizyjna.
     
  4. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
    ta karta tv i w miare dobry komputer:D
    ale zawsze mozesz kupic sobie dysk do tv Manta ma takie i mozna nagrywac filmy z ty i pewnie z gry tez na ten dysk
     
  5. Apacer

    Apacer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    897
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polkowice
    Większość kart telewizyjnych (tych starszych) chodzi tylko do 50Hz, więc nowych gier nie odpali się i nie nagra. Chyba, że ktoś ma lepszy sprzęt :)
     
  6. martwycx65

    martwycx65 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Połaniec
    Czyli jaki sprzet trzeba miec ?
    Prosze o odpowiedz kogos kumatego.
     
  7. raN1456

    raN1456 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    rowniesz dolaczam sie do prosby
     
  8. xboxik

    xboxik Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2009
    Posty:
    244
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  9. WiLkU

    WiLkU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A jezeli mam karte TV w kompie to w jaki sposób można to nagrywac?
     
  10. Apacer

    Apacer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    897
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polkowice
    Podłączyć, jeśli będą paski na ekranie to zmienić w konsoli odświeżanie na 50Hz... ale na tej ci nie pójdą gry.
     
  11. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    każda karta tv do komputera ci to nagra o ile ma wejście po tzw. niskiej częstotliwości czyli przez cinche (czyt. cincze) przez który podłączasz video z xboxa ,komp wystarczy z prockiem 2GHz
     
  12. WiLkU

    WiLkU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  13. WiLkU

    WiLkU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Wie ktos? sorry za posta pod postem ale chciałem odświeżyć temat
     
  14. Apacer

    Apacer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    897
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polkowice
    Tą samą mam. Działa tylko na 50Hz, jak masz konsole na 60Hz ustawiona, to się pojawiają paski i ledwo co obraz widać. Nic nie nagrasz bo gier pod 50 nie uruchomisz.
     
  15. WiLkU

    WiLkU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A jak w ogóle połączyć to w "całość" by cos nagrać ? Jestem ciekawy bo moze zakupie nową
     
  16. Apacer

    Apacer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    897
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polkowice
    kabel av z x do przejsciowki do karty tv? popatrz... a będziesz wiedział.
     
  17. Zero

    Zero Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2009
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Wystarczy mieć stacjonarną nagrywarke z dyskiem i przepuścić obraz przez nią
     
  18. matiw95

    matiw95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2009
    Posty:
    169
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zamość
    ee ludzie :D a można nagrać gre takim sposobem... . Mam podłączonego xboxa do monitora w kompie a w kompie mam uruchomiony program fraps :]] chciałem zrobić coś takiego że jak gram na konsoli to naciskam F1 żeby nagrywało ;D dałoby sie :]]???


    P-S- jednak nie działa :dd jak będzie jakaś inna możlwość nagrywania gier to pisaćć!!...bo z tą kartą do TV to słabo troche ;/...
     
  19. tymol19981923

    tymol19981923 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 26, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska, Łódź
    Ja mam to podłączone tak : Kabel antenowy do Dvd z dyskiem i z dvd do telewizora. potem przerzucam xboxa kablem do dvd a wyjście dvd do telewizora i działa (obraz 60h) tak jak Zero (Wystarczy mieć stacjonarną nagrywarkę z dyskiem i przepuścić obraz przez nią [Chyba mam tak jak on])
     

Poleć forum