1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kanaly TV

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Mentor12, Kwiecień 26, 2010.

  1. Mentor12

    Mentor12 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Siema ... po ciezkich pracach narszcie udalo mi sie podlaczyc, poskladac telewizor 32LG2100 wlaczam go i co widze?


    JASNA CH***** NIE MA PODSTAWOWYCH PROGRAMOW!!!

    Ludzie pomuzcie moze mam cos zrobic nie wiem nie chce znowu czekac zeby ogladac TV ! :(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    Podłącz antenę to zwykle pomaga. No i musisz wyszukać programy one nie są zaprogramowane fabrycznie.
    Poza tym to nie ten dział. Nie jesteś świeżak.
     
  4. Mentor12

    Mentor12 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    zal... musze dokupic przedluzacz a zrobie to jutro o 17 nie chce cholera czekac zal ;/ przeciez kazdy tv ma podstawowe programy ;/
     
  5. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    Żal to czytać o Twoich wydumanych problemach.
     
  6. gabhor

    gabhor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Prudnik
    i opłać abonament ;)
     
  7. Mentor12

    Mentor12 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ja *******e ***** mac bo mi cholera 10 osob na tym forum mowilo ze sa PODSTAWOWE PROGRAMY a nagle sie dowiaduje ze nie ma to chyba jestem ******ony ?!
     
  8. michu282

    michu282 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    229
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wronki
    No a skąd chcesz mieć te programy? Bezprzewodowo? Jakieś źródło sygnału musi być jak np. antena. Neta też nie masz znikąd przecież.
     
  9. Mentor12

    Mentor12 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jezu ale wiesz na telewizor czekam juz tydzien a jak go dostalem to myslalem ze ma podstawowe programy wlaczam i gowno jestem rozczarowany w ... teraz bede musial znowu jeden dzien czekac jezu
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. adidas2009
    Odpowiedzi:
    11
    Wyświetleń:
    1404

Poleć forum