1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Karta 256mb, a NXE?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez BroVar, Listopad 20, 2009.

  1. BroVar

    BroVar Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Ile mniej wiecej zajmuje NXE, zainstalowane na konsoli?
    Poniewaz mam tylko karte 256mb, i nie jestem pewien czy da rade. I czy upgrade nie usunie savow z karty?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ramsonX360

    ramsonX360 Banned

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
    Witam,więc tak:

    NXE bez avatar-ów nic nie zajmuje
    NXE z avatar-ami zajmuje ok 128mb
    Wgranie nowej aktualizacji nie uszkodzi/usunie stanów gier.

    Pozdrawiam
     
  4. BroVar

    BroVar Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A skad moge pobrac NXE bez awatarow?
    Jutro bede mial AC2, czy NXE znajdujace sie w tej grze jest bez awatarow?
    Tak czy inaczej prosze linka do NXE bez awatarow.
     
  5. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    sam mam karte 256 i NXE wraz z awatarami :) link do awatarów znajdziesz na forum.
     
  6. ramsonX360

    ramsonX360 Banned

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
  7. Richatek

    Richatek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Poza tym zawsze chyba można dokupić druga kartę (np.512MB) i nie przejmować się brakiem miejsca w przypadku braku dysku twardego?
     
  8. BroVar

    BroVar Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Powiem szczerze ze zal mi kasy, na takie bajery skoro 256mb moze spokojnie wystarczyc.
    Wole gdzies dziewczyne zabrac.
    Dziekuje za odp!
     
Wczytywanie...

Poleć forum