1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Karta dzwiekowa do x'a

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Tony745, Maj 11, 2010.

  1. Tony745

    Tony745 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam
    Czy taka karta dzwiekowa bedzie kompatybilna z xboxem?
    NOWA KARTA DŹWIĘKOWA NA USB 5.1 HURT F-VAT (1029214536) - Aukcje internetowe Allegro
    Czy to cos wogole zadziala jesli chce podlaczyc glosniki pod x'a? Moze jest jakis inny sposob? Bo w monitorze mam strasznie niewyrazne glosniki :)
    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Sense1

    Sense1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    Jak chcesz mieć 5.1 to musisz skolować karte z wejsciem optycznym :) np. SB extigy, albo Audigy 2 NX(7.1). Sam tak mam i powiem ci że nie da się tego opisać :D
     
  4. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jak chcesz ja podlaczyc do xboxsa to zapomnij
     
  5. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
  6. Tony745

    Tony745 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    to tylko adapter przeciez... glosniki mam wypas;] tylko je musze podlaczyc do x'a a nie wiem zbytnio jak wiec sie pytam;]
     
  7. drag_op

    drag_op Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2010
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Milicz
    A masz do tych głośników wzmacniacz?
     
  8. Tony745

    Tony745 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    tak mam.
     
Wczytywanie...

Poleć forum