1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

karta graficzna

Temat na forum 'PC' rozpoczęty przez horek, Listopad 8, 2013.

  1. horek

    horek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tarnów
    Witam mam pyt,jak mam płyte glówna msi to karte tez musze kupic msi czy moze byc inna??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  4. horek

    horek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tarnów
    dzieki za odpowiedz,ja az tak drogiej to nie potrzebuje .
     
  5. key

    key Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Podaj model swojej płyty MSI i kwotę jaką możesz wydać, na pewno forumowicze pomogą w dobrym wyborze.
     
  6. Los_Emilos

    Los_Emilos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2012
    Posty:
    195
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Podaj całą konfiguracje (CPU, RAM, zasilacz).
     
  7. key

    key Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Chłopak pyta o to czy MSI zadziała z MSI, a Ty Kolego z CPU, RAM, a nawet zasilacz? :)
     
  8. horek

    horek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tarnów
    Procesor intel celeron e330 2x2,50
    ram 2gb
    płyta glówna msi g31tm-p21
    zasilacz modecom 400

    ja mialem w nim karte gt220 1gb ale coś się stało i nie działa,ja nie potrzebuje super mega karty bo i tak zamierzam sobie konsole kupić tylko narazie brak funduszu. A myslałem nad geforece 8600gt żeby tam od czasu do czasu w coś popykać
     
  9. Los_Emilos

    Los_Emilos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2012
    Posty:
    195
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    To w takim razie ten gf8600 czy 9600 bedzie najlepszym wyborem. Z amd to zobacz hd 4850.

    Sent from my ZTE V987 using Tapatalk
     
  10. skrzydel5

    skrzydel5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bytom
    Zasilacz z czarnej listy. Pewnie dlatego karta padła
     
Wczytywanie...

Poleć forum