1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

karta graficzna

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez tyskaczcz, Czerwiec 16, 2009.

  1. tyskaczcz

    tyskaczcz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    130
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nowy Targ
    witam oto moja plyta glowna asus P5B,P965/ICH8 DUALDDR2-800 , SATA .
    Moje pytanie brzmi tak czy pod ta plyte moge kupic ta karte graficzna:
    PALIT GeForce 9800GT 512MB DDR3/256bit (600/1800) (653649433) - Aukcje internetowe Allegro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. owned444

    owned444 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    bp/anglia
  4. tyskaczcz

    tyskaczcz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    130
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nowy Targ
  5. owned444

    owned444 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    bp/anglia
    mozesz kupic karte imo procka troche podkrec . zasilacz kicha totalna ale raczej uciagnie
     
  6. tyskaczcz

    tyskaczcz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    130
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nowy Targ
  7. owned444

    owned444 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    bp/anglia
    xp obsluguje 3 gb mimo ze ma sie 4 wsadzone masz 667 predkosc pamieci wiec i takie dokup podkrecenie procka przyspieszy prace kompa . Karta ma dd3 wlasnej pamieci nie jest to uzaleznione od pamieci ram komputera. jak chcesz sie bawic w dokupowanie to sprzedalbym to co masz i zlozyl nowy sprzet
     
  8. tyskaczcz

    tyskaczcz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    130
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nowy Targ
    az taki zly jest?Ile tak szacunkowo za niego bym dostal???mi zalezy tylko na grafice.jestem milosnikiem gry cod4 PC i na starej karcie graf mam malo fps.mysle ze zmiana kary i dokupienie ramu wystarcza.
     
  9. magiczny

    magiczny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    597
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    1. Tak, może coś dać, najprawdopodobniej nie będzie ci dusić tej karty
    2. Tak, ddr2 to odnośnie ram
    3. Kupuj ramy ddr2, bo twoja płyta nie odsługuje ddr3. Polecam ramy firmy OCZ - dobre są poprostu :D
     
  10. Piesnababy

    Piesnababy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnowskie Góry
    1.Na pewno musisz podrkęcić procesor. Przy tym taktowaniu cpu, karta będzie wykorzystywać jakieś 60-70% swojej mocy , co nie znaczy że nie pograsz sobie w nowsze gry , pograsz ale na poziomie średnie - wysokie.(bardziej licz na średnie).
    2.Oczywiście możesz.
    3.j/w
    4 primo. Jak najszybciej musisz zmienić zasilacz!
    Przynajmniej na taki Mode Com MC-350 350 - Zasilacze - Mode Com MC-350 350 od 126.00zł (120zł)
    Chyba że chcesz mieć fajerwerki , i zamiast wymieniać tylko karty , zmieniać cały komputer.
    Pozdrawiam :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum