1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Karta Pamięci ;O

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez rakieta13, Listopad 16, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. rakieta13

    rakieta13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, wczoraj kupiłem Xbox'a 360 Arcade.Po rozpakowaniu zauważyłem że nie ma karty pamięci jaką zawsze dają do zestawu.Gdy już włączyłem konsole widziałem że konsola ma bodajże 332mb wolnej pamięci(chyba głównej).
    1.Więc czy mogę zapisywać gry na tym wolnym miejscu.
    2.Co z tą Kartą Pamięci??:confused:

    Tworzy temat w złym dziale
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pooorebl

    Pooorebl Banned

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    O KURDE! masz extra konsolę, moja chyba mnie ma w ogóle pamięci "głównej"
     
  4. rakieta13

    rakieta13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ojoj;/, czyli mogę zapisywać gry bo wczoraj nie kupiłem(nie było mojej favki;p)?
    A dopiero dzisiaj przerabiam xP
     
  5. truskolodz

    truskolodz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2008
    Posty:
    118
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dublin/Łódź
    Nowe konsole mają już wbudowaną pamięć. Dlatego nie mają osobnej karty pamięci.
     
  6. rakieta13

    rakieta13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A ok dzięki^^
     
  7. miet

    miet Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2008
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    1. Dziwne, ze konsola ma 332 MB wolnego skoro w Jasperach pamiec wbudowana flash wynosi 256 MB. Jesli jednak wchodzisz w "ustawienia konsoli" -> "pamiec" i tam jest napisane 332 MB to mozesz zapisywac stany gry.
    2. Gdzie kupowales ? Allegro ?
     
  8. CoOokie

    CoOokie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    الجانب الثاني لل
    Nowe Jaspery mają 512 MB wbudowanej pamięci, z czego ponad 100 używa konsola na avatary i inne popierdółki. Temat zamykam.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum