1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

karta pamięci(proste pytanko)

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez slawomir0104, Luty 10, 2009.

  1. slawomir0104

    slawomir0104 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2009
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    z miasta
    Witam. Mam jedno proste pytanie , jaka jest największa karta pamięci do xboxa360 ???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    a spotkałeś się z większą niż 256mb??

    edit:
    ale tak jak pisze kompot to 512mb :)
     
  4. kompot

    kompot Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    159
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
  5. slawomir0104

    slawomir0104 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2009
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    z miasta
    A jak bym chciał formatować dysk to mogę skopiować zapisy gier do karty pamięci???
     
  6. waski88

    waski88 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2008
    Posty:
    234
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    mozesz bez problemu
     
  7. sparks

    sparks Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 5, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam !

    Nie chcę zakładać nowego tematu więc dodam swoje pytanie :

    Mam kartę pamięci 256MB, wchodząc w ustawienia pisze że ogólnie mam zajęte max 7MB a pozostało wolnej pamięci tylko 100MB, czy to jest jaiś błąd czy poprostu dostałem 128 w opakowaniu od 256 ?
     
  8. rymcio1987

    rymcio1987 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Marzec 16, 2008
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Knurów
    Pewnie masz na niej NXE.. tak by się zgadzało bo NXE zajmuje coś koło 120mb ;))
     
  9. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jak już to avatary ;) NXE nie jest zainstalowane na karcie pamięci/dysku :DD
     
  10. sparks

    sparks Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 5, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tam jakoś w ustawieniach karty pamięci pisze aktualizacje czy coś w tym stylu i jest media update i to zajmuje około 2MB a profil ok. 1Mb tak jak zliczałem wszystko to nie powinno przekroczyć 7MB. Nie chcę formatowac karty bo usuneło by mi save z gier

    Edit

    Można w jakiś sposób skopiować sejfy i profil na pendrive albo coś ? bo jak podpinałem odtwarzacz mp3 to nie było go w liście wyboru przy kopiowaniu zapisów.
     
  11. rymcio1987

    rymcio1987 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Marzec 16, 2008
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Knurów
    A no tak ;) mój błąd ;)) a co do przenoszenia sejwów na pena to niestety się nie da ;/ musisz mieć albo dysk twardy albo drugą kartę pamięci
     
  12. DeMoH

    DeMoH Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2008
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Gdy ja kupiłem mojego Arcade to nie miałem zainstalowanego NXE więc karta miała wolne miejsce ok. 250mb. Po zainstalowaniu NXE na karcie zostało 100+mb a pokazywało, że zajętego miejsca miałem tylko tyle, co zużyłem na save'y.
     
  13. sparks

    sparks Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 5, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    odkopie temat i dodam nowe wieści ;)

    Otóż dzwoniłem dziś o pada i zadałem pytanko co do tej karty. Powiedziałem mniej więcej "mam problem też z kartą (..) po aktualizacji z 256mb zostało tylko 100 (..) wystarczy ją sformatować czy jakoś co z tym zrobić ?" na to otrzymałem odpowiedź "Broń Boże nie formatować bo aktualizacja potrzebuje miejsca i zajmuje pamięć, ewentualnie dokupiś drugą lub dysk twardy." przy czym z 4 razy powtórzyła że aktualicacja potrzebuje karty pamięci więc nie wiem co mi chciała przez to powiedzieć.
     
Wczytywanie...

Poleć forum