1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Karta pamięci

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez yondaime332, Luty 11, 2010.

  1. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Mam pytanie.
    Gdy kupie nową kartę pamięci np 512(lub dysk) to czy będę mógł przenieść profil ze starej karty na nową ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Boberkowy

    Boberkowy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Za pomocą specjalnego kabla.
     
  4. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    a może coś więcej ? dużo mi twoja wypowiedź nie podpowiedziała :/
     
  5. Marcin88o

    Marcin88o Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    WMG
    Przecież profil można dowolnie przenosić pomiędzy urządeniami pamięci (dysk i karta pamięci) w ustawieniach systemowych konsoli > pamięć, tam masz podłączone urządzenia, wybierasz to, na którym masz profil, opcję "przenieś" i urządzenie, na które chcesz profil skopiować (wybierasz opsję "profil i elementy", żeby przenieść z save'ami).
     
  6. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    ok, dzięki za odpowiedź
     
  7. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    <sciana>

    Normalnie mozesz przeniesc profil, jesli bys chcial to zrobic z dysku na dysk to wtedy bys musial podlaczyc dysk do PC///choc mozna z dysku na karte i z karty na dysk ;)...A tacy ludzie jak ten od kabla to mnie oslabiaja...
     
  8. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Ok poprzenosiłem to co mnie interesowało ale przy kilku save wyskoczył błąd - nie można przenieść elementu między profilami lub między pamięcią masową :/... o co chodzi ?
     
  9. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    musisz przeniesc najpierw profil :p
     
  10. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    i od tego zacząłem przeniosłem wszystkie save ale kilka zostało i się nie da :/
     
Wczytywanie...

Poleć forum