1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Karta pamięci.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Potar, Kwiecień 9, 2012.

  1. Potar

    Potar Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 1, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam xboxa z hdmi chyba ardace czy tam premium nie znam sie...
    Problem polega na tym że przy podłączeniu karty pamieci (mam ją od kupienia konsoli) widzi na niej tylko z 30MB a nie 256MB jaka jest tego przyczyna? Mam save co zajjmują właśnie z 24MB a mam6MB wolnego, co jest nie tak? Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Na pendrive'a możesz savy zapisywać,a co karcie dolega to nie wiem :p
     
  4. >>Patryk<<

    >>Patryk<< Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ciężko wyczuć, ja bym na twoim miejscu kupił inną kartę, ta może być jakaś lewa. Nic innego raczej nie zrobisz.
     
  5. Potar

    Potar Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 1, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To jak da sie na pendrive to dzięki wielkie :)
     
  6. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Podłączasz, konfigurujesz i tyle :)
     
  7. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    mogą być jakieś śmieci systemowe. przegraj na inną pamięć, sformatuj i wgraj spowrotem
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Avatary zajmują prawie 120mb wiec to one winne :p

    Wysłane z mojego LG-P920 za pomocą Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum