1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

karta sd prosze o pomoc

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez cola1992, Listopad 18, 2012.

  1. cola1992

    cola1992 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    C/Winows/System32
    aktualnie nie posiadam pendriva 8GB a mam kartę micro sd w telefonie 8GB i czy po skonfigurowaniu zainstaluje się gra XGD2 i bd dało się grac?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Odp: karta sd prosze o pomoc

    Oczywiście

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. cola1992

    cola1992 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    C/Winows/System32
    kolego ale takie pytanko jeszcze,nie mam czytnika kart tylko karta bd w telefonie ale sformatowana tylko pod xbox 360(zrobiłem format i pisało),ze urządzenie może działać nie prawidłowo i nie wydajnie
     
  5. DeadWarrior

    DeadWarrior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2011
    Posty:
    412
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Czyli podłączasz telefon jako czytnik ? Jak dla mnie mija się to z celem.Kup jakiś tani czytnik,a najlepiej pendrive 16GB - ja kupiłem kilka 16GB i się nadają do wszystkiego ,dwa w konsoli- cena 29,99zł- PNY w media expert,szybsze niż sandiski ,na których miałem takie komunikaty,że za wolny etc. Bez problemu grałem w m.in RDR,GTA IV itp. :)
     
  6. cola1992

    cola1992 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    C/Winows/System32
    ale nie zacinały się? a jak sie napęd wtedy zachowuje?
     
  7. DeadWarrior

    DeadWarrior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2011
    Posty:
    412
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Normalnie,w xgd2 nie chodzi w ogóle,a w xgd3 wiadomo sprawdza zabezpieczenia i się nie zacinały,bo odczyt o wiele szybszy jak z płyty. Działa jak dysk,a z kartą sd może być problem,bo niektóre mają odczyt po 1-2mb /s. Jaka to dokładnie karta ? class ?
     
  8. cola1992

    cola1992 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    C/Winows/System32
    micro sd hc ta 4GB sand disk tamta 8GB non name
     
  9. DeadWarrior

    DeadWarrior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2011
    Posty:
    412
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ale jaka klasa szybkości ? Cyferka w niedomkniętym kółeczku np. tutaj 2 :

    [​IMG]

    Im niższa tym wolniej będzie się wgrywała gra,czasami lepiej będzie jak wyłączysz Tv i pójdziesz na dwór,bo będzie trwało to wieki.
     
  10. cola1992

    cola1992 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    C/Winows/System32
    tak tak dwójka(2) nie domknięta
     
  11. DeadWarrior

    DeadWarrior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2011
    Posty:
    412
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    No to jak będziesz instalował grę to wyłącz tv,pada i przyjdź za więcej jak 1h-nie żartuje. Jak miałem wolnego pena 16GB sandisk to taki RDR zgrywał mi się 45minut,a pen był na pewno wiele szybszy niż ta karta. ;)
     
  12. cola1992

    cola1992 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    C/Winows/System32
    no ok ale takie pytanie jak już zgram na kartę to gra bd działała jak z pena to znaczy nie bd jakiś ścinek ani nic?(w sensie,że karta nie zdąży odczytać itp)?
     
Wczytywanie...

Poleć forum