1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Karta Sieciowa

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez vitos255, Czerwiec 30, 2010.

  1. vitos255

    vitos255 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2010
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czy każda wersja xboxa ma kartę sieciową??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. vitos255

    vitos255 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2010
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Proszę odpowiedzcie proszę o nie otrzymanie ostrzeżenia zależy mi na czasie
     
  4. Dragsiu

    Dragsiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    240
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Tak...

    PS Chyba, że je usuniesz <hahaha>
     
  5. vitos255

    vitos255 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2010
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A jeśli by się spaliła to kabel ethernet wystarczy?
     
  6. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
    Każdy xbox posiadać możliwość podłączenie kablem do neta rj-45, a jeżeli chcesz miec wifi to potrzebujesz specjalnego adaptera ok.200 zł. Xbox slim ma wifi wbudowane.
     
  7. vitos255

    vitos255 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2010
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czyli podsumowując nie muszę mieć karty sieciowej do grania na internecie poprzez kabel?
     
  8. vitos255

    vitos255 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2010
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak czy nie moje pytanie @up mam 30 minut...
     
  9. Virgilio

    Virgilio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Przemyśl
    Musisz miec ! Czy chcesz miec neta przez kabel w xboxxie czy przez adapter to musisz miec karte sieciowa ! Nie kupuj ze spalonymi kartami sieciowymi!
     
  10. vitos255

    vitos255 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2010
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    :( To albo mi się karta sieciowa spaliła albo poprostu kabel :(
     
  11. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
    No, nie wiem ale to raczej bardzo rzadka awaria w ikspudle. Kupujesz kabel od neta rj-45 i podłączasz do rutera i konfigurujesz sobie i masz xbl.
     
  12. vitos255

    vitos255 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2010
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ok dzięki już działa ;]
    @Up Ty Polak?
     
  13. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
    Tak, ale nie gram na live bo mam przerobionego. Kiedyś grałem i niezła frajda jest gta 4 na multi ;p
     
  14. lukeskajloker

    lukeskajloker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    142
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    zmień na lt ale chyba masz ofalgowano to było do up
     
Wczytywanie...

Poleć forum