1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Karta siecowa

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez turbin, Luty 13, 2011.

  1. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam,

    mój xbox stoi nie daleko komputera stacjonarnego. Czy jak kupię np. taką kartę siecową KARTA SIECIOWA INTEL GD82559 10/100 (1456646013) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy i podepnę do niej xboxa kablem ethernet to czy będzie działać mi xbl? Czy taka najtańsza karta będzie dobra?


    Ale ze mnie gapa. APtrzę z tyłu kompa mam wejście na rj-45. TEraz mam inne pytanie. Czy do podłączenia xboxa potrzebuję kabla rj-45 cross czy zwykły? Taki dobry: http://allegro.pl/kabel-sieciowy-cross-utp-rj45-cat-5e-3-m-i1429470645.html
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  4. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dobra, następne pytanie. W PC mam takie coś wyglądające jak pendrive. Dzięki temu łączę się z routerem i mam neta. Czy można jakoś za pomocą PC (po uprzednim połączeniu x z PC kablem xrossowanym) zrobić tak abymieć dostęp do internetu na konsoli??
     
  5. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Skoro masz router to wystarczy zwykły kabel z końcówkami rj45 który wpinasz do konsoli i do routera
     
  6. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Już sobie poradziłem. Tylko router mam nie podrodze aby bawić się z prawie 10 metrowym kablem do podłączenia pod router, dlatego chcę pod PC.
     
  7. Gripix

    Gripix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ja kupilem karte za 3 zl :p i daje rade ;]
     
Wczytywanie...

Poleć forum