1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Karta TV xbox - Laptop

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Bartus1510, Sierpień 19, 2011.

  1. Bartus1510

    Bartus1510 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam w laptopie wejście ExpressCard KARTA TV Fujitsu XM400i - ExpressCard analog+cyfra (1775297864) - Aukcje internetowe Allegro
    Czy taka będzie dobra ? Jeżeli tak to mam pytanko. Jeżeli gram to obraz wyświetli mi się na laptopie to mogę użyć nawet np. Frapsa do nagranie filmiku ?

    Z góry dziękuje za pomoc .. :cool:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Fraps jest do gier, obraz z karty tv jest interpretowany jako film, wiec fraps moze nie zadzialac i nie oczekuj dobrej jakosci obrazu po zlaczu composite
     
  4. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Na composite będziesz miał słabą jakość obrazu, to nie to samo, co component, czy hdmi.
     
  5. Bartus1510

    Bartus1510 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Większość programów dostarczonych wraz z karta jest w stanie nagrywac obraz ale zeby go nagrac prawidlowo trzeba odpowiednio ustawic kodeki, bitrate, rozdzieczosc, fps, itd.
    Ja osobiscie polecam program Chris TV Pro ale jest on platny
    Jakosc tego filmu na dzisiejsze czasy jest lekko mowiac bardzo slaba nie dosc ze rozdzielczość kiepska to obraz ma nie usuniety przeplot i piksele wiec niski bitrate
     
  7. Bartus1510

    Bartus1510 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A.... dzieki wam wszystkim ;)) jednak nie będe kupował karty Tv skoro to takie gówno ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum