1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kasowanie Profilu bez utraty osiągnięć i sewów Pytanko

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez snake16, Październik 4, 2011.

  1. snake16

    snake16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    I tu właśnie pytanie, jak skasuje mój profil bez kasowania sewów i osiągnięć, to gdzie te zapisy i osiągnięcia będą w powietrzu ? Czy jak zaloże nowe konto , wczytam ten save, to na nim mi się pojawią te osiągnięcia
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kamill1122

    kamill1122 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 28, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. snake16

    snake16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no ale masz opcje podczas kasowania że savy i osiągnięcia, albo całe ze wszystkim, i tu się pytam gdzie są te osiągnięcia wtedy jak skasuje, moge stwożyć nowy profil , i wgrać te osiągnięcia z sevami na niego ?
     
  5. Tofik504

    Tofik504 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    nie osiągnięcia są przypisane do profilu zresztą save też mimo że liki save zostana to mogą być wykozystywanie tylko przez profil który je utworzył.
    Druga sprawa jest taka że w save'ach nie ma informacji o tym jakie są odblokowane osiągnięcia tam jest tylko zapisany postęp rozgrywki, osiągnięcia są zapisane w profilu.
    czyli jak założysz nowe konto to: NIEBEDZIESZ MÓGŁ SKORZYSTAĆ Z STARYCH SAVE'ÓW PRZEZ CO NIE ODZYSKASZ OSIĄGNIEĆ (takie zabezpieczenie bo inaczej każdy miałby w każdej grze calaka bo wystarczyłoby się wymienić save'ami)
     
  6. snake16

    snake16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ciekawe to po co taka opcja jest, przy odzyskiwaniu taga może ? nie wiem
    Bo irytuje mnie to, że raz zalogowałem się do live, i teraz mam cały czas konto live, a nie ma takiej możliwości z powrotem na normalne
     
  7. Tofik504

    Tofik504 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    tak ale to odzyskujesz profil z którego aktualnie korzystasz a jego kopia bezpieczeństwa jest zapisana na LIVE. TO nie jest nowy profil!!
     
Wczytywanie...

Poleć forum