1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

katastrofa ;/ soul calibur5

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez viktor, Luty 28, 2012.

  1. viktor

    viktor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2012
    Posty:
    77
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Dzisiaj zrobilem przerobke na lt 3.0 i gralem w soul calibur 5, Podlaczylem do neta konsole zrobilem sobie konto live tak tylko zeby sprawdzic jak to wyglada wszystko i w ogole i uruchamiam grę i chce jakas update 3MB to robie bo inaczej gry nie idzie uruchomic, zrobilem czekam i czekam ciagle czarny ekran, wylaczylem do glownego menu uruchamiam gre, i sa napisy wszytko i po napisie project soul jest czarny ekran i tak ciagle

    patrze a t u mam dash 14719.. i co teraz mi się stalo ? ;/

    Fifa 12 chodzi np Prison Break tez i inne gry przerobione

    dzisiaj mi kuzyn flashował na lt 3.0 mam liteon soul calibur 5 chodzilo normalnie prze zalozeniem konta Live i tego update wczesniej mialem 14717 i mam lt3.0 poprostu gra uruchamia sie sa napisy a pomte czarny ekran tylko tagre mam na lt 3.0



    wsadzilem do napedu z kompa tego soul calibur 5 i przez abgx puscilem

    i pisze


    warning this iso is short 1484839040 part of the game data is missing

    i tam na dole pisze iso is to small to contain L1 Video crc check was aborted


    czyzby mi sie ta gra zepsula ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Mogłeś się bardziej wysilić z nazwą tematu. Takich "katastrof" na forum jest kilkanaście dziennie. Nagrywałeś zwykłą nagrywarką i nie zrobisz z tego obrazu iso. Musisz pobrać tytuł jeszcze raz, przepuścić przez abgx'a i będzie działało.
     
  4. viktor

    viktor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2012
    Posty:
    77
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Ruda Śląska
    tzn ta gra mi chodziła zanim do live sie zalogowalem i ten glupi update do 14719...czyli nagrac jeszcze raz bo mam na dysku i będzie działać? nic mi sie nie stalo z przerobka lt3?
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Z przeróbką nic się nie stało. Usuń grę z dysku (jeśli nagrywałeś zwykłą nagrywarką) i wyczyść pamięć podręczną konsoli, bo przy tym Dash'u nie możesz instalować gier XGD3 nagranych zwykłą nagrywarką. Jeśli nie będzie działało, nagraj jeszcze raz:
    http://xboxforum.pl/artykuly-f31/[t...treme-lite-touch-3-0-a-120365.html#post942283
     
  6. misiekzx6r

    misiekzx6r Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam ten sam problem z soul caliburem 5 tylko na rgh niemam wogóle LT tylko RGH i to samo dochodzi do napisów i koniec co mam zrobić pomocy
     
Wczytywanie...

Poleć forum