1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kicki z serwerów BF:BC2 i XBL.

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Flapyxb, Czerwiec 9, 2010.

  1. Flapyxb

    Flapyxb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    408
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    wiesz kto jest po drugiej stronie?
    Czesc!
    Od pewnego czasu (nowy router/internet) dostaję 'kicki' z gry, podczas grania wszystko się zatrzymuje a ja mogę nadal chodzić po mapie przez jakies 5/10 sekund po czym wyrzuca mnie do menu gry z napisem "Straciłeś połączenie z serwerami EA" (coś koło tego) po czym próbuje wejsc do gry i wyskakuje okienko że nie może połączyć, po kilku minutach wyrzuca mnie z Live'a i próbując się połączyć pisze że mam problem z Internetem. Zrobiłem sprawdzanie połączenia - działa, NAT - otwarty. Internet to Talk Talk 20mb/s.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ProEloHajter

    ProEloHajter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    124
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mrągowo
    Bo masz zablokowane łącza niektóre i nie może połączyć się. Spróbuj z ustawieniami żeby nie blokowało połączeń ale specem od tego nie jestem to nie powiem ci dokładnie.
     
  4. Rurek

    Rurek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2010
    Posty:
    160
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Mi się zdarzyło tak kilka razy na bezpośrednim. Więc może router?
     
  5. BarakaPL

    BarakaPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2007
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mikołów

    Mam dokladnie ten sam objaw (wywala mnie z gry a czesto i z XBL). Tez mam router..skoro juz 2 osoby maja taki sam przypadek to nie jest to wina sprzetu....chyba.

    Zauwazylem jednak ze w momencie rozlaczenia i ponownym zalogowaniu, osoby z ktorymi gralem pojawiaja sie na nowej mapie, czesto jest to 5-6 osob, dopiero z czasem lista graczy sie wypelnia.

    Wiec chyba jest to jakis bardziej globalny problem z serverami..
    Internet po kablu od lokalnego dostawcy.
     
  6. Rurek

    Rurek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2010
    Posty:
    160
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    UP@ zgadzam się z tobą u mnie na początku są lagi a potem wywala. Ale tylko z 10sięć razy się zdarzyło.
     
  7. bzyczq

    bzyczq Użytkownik Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    306
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tczew
    może coś jednak w ustawieniach routera jest nie tak, bo ja mam router, 2 kompy do niego podłączone + wifi laptop + xbox kabel i nic mi się takiego nie przytrafiło... internet chyba 2mb o ile dobrze pamiętam :)
     
  8. BarakaPL

    BarakaPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2007
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mikołów

    Nie jest to wina ustawien routera, bo jesli jakies porty byly by zablokowane, to wogole by nie dochodzilo do polaczenia. Nie ma tak ze cos sie laczy polowicznie.

    Albo sie laczy albo nie..nie ma stanow posrednich.
     
Wczytywanie...

Poleć forum