1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kiedy naprawia ten bład??

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez martin1991991, Lipiec 8, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. martin1991991

    martin1991991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam.. niedawno wyskoczył mi taki bład podczas właczanie online na xboxie..
    http://polygamia.pl/Polygamia/1,1071...iala.html?bo=1
    czy ktoś wie kiedy zostanie naprawiony ten bład ? czy ktoś tez jeszcze tak miał i czy mu normalnie juz dziala??

    http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162,12086746,_PILNE__Xbox_LIVE_nie_dziala.html?bo=1



    Jak chcesz z nami dłużej zostać to zapoznaj się z regulaminem. Nie piszemy postów pod postami tylko edytujemy.
    // xXmlodythcXx
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. djinsekt

    djinsekt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2012
    Posty:
    158
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Perła City
    Po pierwsze użycie edytuj nie boli. Po drugie jak widzisz nie jesteś jednyny. Także naprawią jak najszynciej się da. Jak samochód do serwisu oddajesz to też żadasz,żeby od razu powiedzieli kiedy masz się po niego stawić? No bez przesady. Masa ludzi pracuje nad tym,żeby doprowadzić XBL do porządku

    Jak nie jesteś pewny to nie pisz
    // xXmlodythcXx
     
  4. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    :rolleyes::rolleyes:
    :rolleyes:




    @martin1991991 taki błąd wyskakuje jak masz problem z kablem lub nie ma internetu. Sprawdź kabel, zrestaruj modem/router i sprawdź połączenie na Xbox'ie
     
  5. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4559
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Sprawdź swoje połączenie :) bo XBL już dawno śmiga :)
     
  6. Rusłan Bahrutdinov

    Rusłan Bahrutdinov Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2012
    Posty:
    105
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Po prostu wciskasz sprawdz polączenie i juz :)
     
  7. martin1991991

    martin1991991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no i własnie to jest problem... po połaczenie niby jest.. gdy sie podłacze do live wyszukuje znajomych itp ale nie moge wejsc na yt ani zagrać w gry...
     
  8. Rusłan Bahrutdinov

    Rusłan Bahrutdinov Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2012
    Posty:
    105
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Zadam takie głupie pytanie :) Masz Golda? :D
     
  9. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    hahaha
    To nie j3est głupie pytanie bo wychodzi na to że nie ma ;]
     
  10. Rusłan Bahrutdinov

    Rusłan Bahrutdinov Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2012
    Posty:
    105
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    No wlasnie widze że chyba nie ma :) Może on myślał że za darmo można grać online, a teraz jest oburzony ze nie może sie połączyć .
     
  11. KaMiLsT91

    KaMiLsT91 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja mam dokładnie tak samo jak włączę internet i router nie włączył się w 100%. Wtedy muszę przetestować połączenie i jest cacy...
     
  12. martin1991991

    martin1991991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam kody trial 48h i zawsze na nich grałem wiec chyba dobrze co?? a ja nawet jak przetestuje połaczenie to pokazuje mi że wszystko ok a jak wejde w fife to że nie mam tej funkcji dostepnej.. tzn ze nie moge grac online.. wiecei ocb?
     
  13. Rusłan Bahrutdinov

    Rusłan Bahrutdinov Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2012
    Posty:
    105
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Ale tu jest inny problem. On moze lazic w live, ale nie moze grac online ani wejsc na youtube. Wnosek. Koles nie ma Gold'a :D
     
  14. Rusłan Bahrutdinov

    Rusłan Bahrutdinov Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2012
    Posty:
    105
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Więc może ci się trial skończył? Wejdz sobie na xbox.com i sprawdz czy masz na pewno gold'a.?
     
  15. martin1991991

    martin1991991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a powiedz mi tak.. czy trianl 48h daje golda na 2 dni?? ja zawsze tylke te kody wklepywałem i było dobrze.. działał live i yt tez...Wiec nadal nie wiem dlaczego piszecie ze nie mam golda...
     
  16. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    u nas w dziale xbl jest wiadomość ze kody trial nie działają od jakiegoś czasu.
    dziekuje do widzenia, zamykam
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum