1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

kierunkowskaz w Mafia 2

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez toba94, Sierpień 30, 2010.

  1. toba94

    toba94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Czy można jakoś włączyć/używać kierunkowskaz w mafia 2 tak jak w mafii 1?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Wincent

    Wincent Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Z tego co wiem chyba nie, wlasnie przed chwilka gralem.
    Na dobra sprawe nie zauwazylem :p
     
  4. TheShuROne

    TheShuROne Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie słyszałem o kierunkowskazach. A po co Ci one? ;)
     
  5. Tieu

    Tieu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    1258
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Zagan, Polska
    Nie da się.
     
  6. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    nie ma a w gta 4 inni mogli a niko nie mogł;((
    chyba że sie mylę
    po prostu nie były mi potrzebne;))
     
  7. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    mafiozi nie używają kierunkowsazów :)
     
  8. Kamikaze

    Kamikaze Banned

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    przecież w takich grach się jeździ jak samobójca ^^ chyba że chcesz się pobawić w real life
    o kierunkowskazach nie słyszałem
     
  9. maqczo

    maqczo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świdnica
    niestety w mafii 1 byla taka mozliwosc a ja czekalem na mafie 2 przez 2 lata i ciekawilem sie ta gra i niestety tworcy nie dali takiej mozliwosci
     
  10. w@wRzYn

    w@wRzYn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2010
    Posty:
    160
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kielce
    dla mnei to czy są czy ich nie ma gra świetna. Po co mi kierunki skoro jadąc starym wozem nie zwracam uwagi na kierunki tylko na piękno grafiki, wygląd samochodu, wygładzanie krawędzi, otoczenie, inne samochody, na mapkkę, aby nei ganiała policja, na ludiz żeby ich jak najwięcej strącić a kierunki to pikuś:D To tak jak byś się chciał doczepiać że nie ma kamery od środka. Poprostu to jets nie potrzebne :)
     
  11. Arii

    Arii Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2010
    Posty:
    327
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zabrze
    Jak to po co? aby nie stwarzać zagrożenia w ruchu drogowym :p:)

    Z tego co pamiętam w Mafii 1 były kierunkowskazy, tylko trzeba było skręcić maksymalnie koła, i po pewnym czasie kierunkowskaz się włączał ;)
     
  12. Kamikaze

    Kamikaze Banned

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    wygładzanie krawędzi? czy ten komentarz to ironia? ^^
     
  13. toba94

    toba94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki. A mam jeszcze jedno pytanie do graczy. Obecnie jestem w 5 rozdziale gry i uzbierane już trochę forsy. Czy mogę je powydawać czy muszę zbierać 2000 na ten dług znany chyba z 2 rozdziału?
     
  14. The_Human

    The_Human Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Biauyyyystok
    w GTA 4 chyba czasem automatycznie sie wlaczaly przy normalnej jezdzie. zdajemy na prawo jazdy czy co? :D
     
  15. tunio55

    tunio55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Barlinek
    Mi brak kierunkowskazu zepsuł całą rozgrywkę , jestem zawiedziony i mam taką nadzieje ze twórcy gry postarają sie gdy będą robili mafie 3.
     
Wczytywanie...

Poleć forum