1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kierwonica x360

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Marcinpl25, Grudzień 23, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Tylko oryginalne kierownice od ms działają na xbox'ie 360? Bo mam logitecha kierownice i chciałbym se w forze na kierownicy.

    I czy działają tylko wybrane modele logitcha czy wszystkie ja mam jakąś formula gp.... i nie wiem czy to zadziała dość dawno kupiona,

    Skolud Bo mam na strychu i nie chce mi się szukać dlatego pytam ^^
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Skolud

    Skolud Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    1017
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Mysłowice
    tylko te 2 działają. ale zawsze możesz spróbować podłączyć cóż za problem?
     
  4. BCG-pl

    BCG-pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    583
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    ja mam logitech drive fx (specjalna pod xboxa ale dziala tez na PC) i jestem naprawde zadowolony. moze i nie jest bezprzewodowa (jak ta od M$) ale na allegro kosztowala mnie niecale 200 ,-. wszystko ladnie chodzi, dobrze wykonana, sprzezenie zwrotne i wszystko inne co jest potrzebne :)
    aha i tak na przyszlosc jak juz bedziesz mial kierownice to najpierw poszukaj do danej gry ustawien do tej kierownicy bo jesli nie ustawisz jej dobrze nie da sie grac a ja juz czytalem opinie ze ta kiera jest do dup* itd. bo lekko ruszy sie w prawo a samochod kreci baczki ;]
     
  5. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Mam jeszcze pytanko. Podłączyłem i nic się nie dzieje w dashboardzie nic nie musi wyskoczyć nic konfigurować? Czy z poziomu gry to się robi już?
     
  6. BCG-pl

    BCG-pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    583
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    tak, w kazdej grze masz osobne ustawienia :mad:
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    powinieneś moc sterować dashbordem za pomoca kiery.
    jak nie ma typowo xboxsowych przyciskow to nie bedzie dzialac
     
  8. BCG-pl

    BCG-pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    583
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    aha ale chodzi ci o to ze w dashboardzie nie mozesz sie poruszac za pomoca kierownicy czy nie ma konfiguracji czulosci itp.??
     
  9. karo7384

    karo7384 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Chyba żaden komunikat nie wyskoczy tylko w grze będzie działać ale na 100% to nie wiem.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum