1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kikla pytań odnośnie nagrywania gier i LT.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez qwertzy, Maj 14, 2010.

  1. qwertzy

    qwertzy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Mam Xboxa z wgranym napędem LT. Dawniej miałem wersje ix 1.6 i musiałem downpatchować gry z wyższymi waveami np. 4,5,6 do wave 3 (który czytał napęd z wersją 1.6). I teraz moje pytanie:
    1. Czy mogę grać w gry po LIVE używając gier z wave 3 i niższymi (kiedy ich właściwy wave jest wyższy) ?
    2. Czy żeby grać na live muszę patchować i robić wszystko co jest napisane w poradniku nagrywania gier na LT? czy po prostu to co ściągnę wypalam na płytę i wio ?
    Z góry dzięki za odpowiedzi.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    jak masz wgrany LT to sprawdzasz tylko abgx-em nagrywasz i wio ... :D
    nic nie musisz już patchować
     
  4. qwertzy

    qwertzy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    1. raczej nie
    2. jesli gra ma wave wyzszy niz 2 musi miec ss2
     
  6. shibby20

    shibby20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    zeby grac po necie gra musi byc wierną kopią gry. Czyli nie moze byc patchowana, modyfikowana, ogolnie wynik ABGX musi byc pozytywny.

    Dostaniesz bana jak bedziesz gral na spatchowanych grach.
     
  7. jacekzemb

    jacekzemb Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak ustawiam IMGBurn i wchodzę w Change Book Type to wybieram tam swoją nagrywarkę czyli SAMSUNG. I tam sie wybiera:
    Change For: Drive(For DVD+ R DL Media)
    Current Setting: DVD-ROM
    I w miejscu DVD-ROM jest unknown
    Imageshack - beztytuugo.jpg
    Ostatnio nagrałem Fifę world Cup i nagrało sie 173MB.
    Czy te unknown moze byc przyczyną??
     
  8. Razor3100

    Razor3100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2008
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Powinno byc OK. Ale czy przy nagrywaniu nie wybrałeś czasem pliku ISO zamiast .dvd?
     
  9. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ja też mam unknown a działa i też mam samsunga więc nie martw się.
     
Wczytywanie...

Poleć forum