1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kilka kwestii :)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez zi60, Kwiecień 23, 2012.

  1. zi60

    zi60 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    Ostatnio przerobiłem konsolę i mam teraz kilka pytań odnośnie nagrywania gier.
    Wiem że pod L.T 2.0 i XGD2 moge nagrywać gry zwykłą nagrywarką, ale z kolei z tego co czytam gry z zabezpieczeniami XGD3 muszę nagrywać tylko nagrywarkami iHas Lite-on, i tu moje pytanie czy aby grać z płytą a nie zgrywać gry na dysk mogę nagrać obraz gry z XGD3 na zwykłej nagrywarce czy niezależnie jak chcę grać musze mieć tą nagrywarke iHas? Czy wszystkie gry z XGD3 są pod LT 3.0? Jeśli tak to czy mogę to przerobić na LT 2.0.?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    1 osoba to lubi.
  4. zi60

    zi60 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no to pięknie :) , w takim razie gry z XGD3 nagrać tak jak jest w poradniku który dałeś w linku poniżej i można ciupać? :)
     
  5. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Tak, nie podałeś jaki masz dash ale jak masz nowy albo podłączałeś ostatnio konsole do internetu to musisz bawić się z Title Updatami by zagrać w nowe gry
     
    1 osoba to lubi.
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jeśli masz Dash'a niższego lub równego 13604, to gry XGD3 nagrane zwykłą nagrywarką możesz instalować na dysku.
     
    1 osoba to lubi.
  7. zi60

    zi60 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no przerabiałem kilka dni temu to pewnie najnowszy a do neta pewnie nie bedę podłączał ;p hmm Title Update cóż to znowu?
     
  8. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  9. zi60

    zi60 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  10. zi60

    zi60 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam jeszcze jedno pytanie. ostatnio nagrałem nfs the run, wiedźmina 2 i gow3 i mam problem ponieważ po wsadzeniu do klocka gra się odpala i po pewnym czasie gra zawiesza się (zawsze w tym samym miejscu) i xbox się zacina i musze go resetować. czy może to byc wina płyt? a jeśli nie tylko to w czym może jeszcze tkwić problem? i jeszcze jedno gdy mam gre pod LT 3.0 to da radę odpalić ją na lt 2.0? tzn czy gra się uruchomi i czy da się grac nawet przez chwile?
     
  11. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    płyta zle nagrana, nagraj na lepszej płycie

    nie
     
  12. zi60

    zi60 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzięki, tak właśnie myślałem że pewnie z płytami coś nie tak
     
  13. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Wątpię, że to wina płyty. Nagraj lepszą nagrywarką, najlepiej iHAS'em z LT MAX.
     
  14. zi60

    zi60 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kiedy potrzebne jest title update? jeżeli wsadzimy płyte i wyskoczy "szmatka" czy po uruchomieniu gry gdy gra się zawiesza?, bo nagrałem już kilka razy GoW3 i Wiedzmina i ciągle gra zawiesza mi się w tym samym miejscu, zmieniłem nagrywarkę ale dalej to samo, i nie wiem może potrzeba TU i nie udaje mi się go zrobić czy ciągle źle nagrywa mi płyty?
     
  15. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    TU jest potrzebne gdy jest wgrana "cicha aktualka" a chcemy zagrać w gry XGD3 na LT+2.0.
     
  16. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    TU jest potrzebny jak masz LT niższe od LT 3.0 i masz "cichą aktualizację" i/lub Dash'a wyższego/równego 14699.

    Włóż płytę do napędu, przepuść przez abgx'a (w "Input" wybierasz "Burned DVD") i sprawdź, czy cofnęło "Topologię". Media ID TU i gry się zgadzają?
     
  17. zi60

    zi60 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam LT 3.0 więc cofanie topology nie potrzebne, a konsolę przerabiałem jakieś 2 miechy temu i dash z tego co pamiętam to 14719. czyli TU robi się tylko przy LT 2.0?
     
  18. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
  19. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tak, nagrywasz jak w poradniku z sygnaturki.
     
  20. zi60

    zi60 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli przynajmniej mająć LT 3.0 nie trzeba bawić się przy zmianie topology i TU, z tego co widzę po prostu mam źle nagrane płyty, to nie wiem już sam jak to nagrywać, robię tak jak w poradniku i nie działają, tzn odpalają się ale zacinają się w jednym miejscu i nie pogram, widzę że trzeba będzie zainwestować w iHas-a albo znaleść sklep w którym nagrywają gry :p
     
  21. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Wgraj LT 3.0. Kup iHAS'a, wgraj LT MAX i FW pod odpowiednie płyty --> nagrywaj.
     
Wczytywanie...

Poleć forum