1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

kilka problemów

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kwasniewski, Styczeń 29, 2014.

  1. kwasniewski

    kwasniewski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam ma otóz taki problem z battlefield 4 sciagłem wpakowałem 2cd i do menu jest ok a gdy włacze kampania to sie ładuje bez konca ... drugie pytanie to z wiedzminem tez problem ponieważ gra sie normalnie i po przejsciu samouczka upomina sie o 2 cd ... i ostani jak wpakowalem pokazały sie 2 cd w menu gier jak zrobic zeby jeden był :) wiem ze gdzieś na pewno było ale chciałbym miec w kupie jednej i wszystko razem :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Posiadasz RGH? Jeżeli tak to poprawnie wrzuciłeś content do BF4?
    Jeżeli chcesz usunąć i mieć tylko jedną płytę Wiedźmina no to wybierasz DVD2 > Y > Move Game > No Section.
     
  4. kwasniewski

    kwasniewski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    znaczy bf4 wrzuciłem po prostu 2cd do gier najpierw wypakowałem itd do conent nic nie wrzucałem i on tez jest na 2cd , wiedzmin własnie po wszystkim miał w bibliotece gier 1 okładke
     
  5. Krzysztof PL

    Krzysztof PL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2013
    Posty:
    168
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Nie rozumiem o co ci chodzi tak piszesz zawile ... Chodzi ci o to żebyś nie musiał zmieniać płyt ?
     
  6. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    BF4:
    DVD1 do XEX i folder "454109BA" z content\16zer wrzucasz do content \ 0000000000000000
    DVD2 do GOD i wrzucasz wszystko tam gdzie masz gry.
    Następnie unlock w XM360 i hula.

    Unlock w XM360:
    1. Pobierz, rozpakuj, wrzuć na pena / dysk konsoli: XM360 2.0d Download - Xbox 360 Jtag XBLA / DLC / TU Content Organiser
    2. Odpal XM360.xex z File Managera.
    3. Wykonaj 4 kroki: Scan All -> Show DLC -> Unlock DLC -> Exit To Dash
     
    1 osoba to lubi.
  7. kwasniewski

    kwasniewski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czyli tak samo jak gta v ??? a co z wiedzminem ?? i jak mam rozpoznac kiedy po prostu wrzucic na dysk 2cd a kiedy przerabiać tak jak gta v , bo raz pisza tak raz tak...
     
  8. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    BF4 tak samo jak GTA V.

    Wiedźmin:
    Przerób oba do GOD i wrzuć tak:
    Katalog z grami\Wiedzmin 2\DVD1\tutaj zawartosc DVD1 po przerobieniu
    Katalog z grami\Wiedzmin 2\DVD2\tutaj zawartosc DVD2 po przerobieniu

    To zależy od gry, na której płycie jest content itd.
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  9. kwasniewski

    kwasniewski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ok dzieki bardzo zaraz bede kombinował :) z wiedźminem jest tak ze mam folder Wiedzmin2 i w nim disk 1 i disk 2 , a jeszcze pytanie czy da sie jezyk zmienić w gridzie na pl ??? i czy da sie wgrywac mody do gier ?? chodzi mi o mody do skrymina graficzne :)
     
  10. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    GRID 1 czy 2?
    Jeżeli chodzi ci o mody do "Skyrima" to jakieś tam są ale niestety nie orientuję się w tym.
     
  11. kwasniewski

    kwasniewski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    o dwójke , bo gdzies niby po ang jest poradnik ze wgrac jako dlc itd
     
  12. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jedyne co znalazłem to jakiś plik który podmienia pliki w XEX ale niestety linki wygasły.
    Widzę jedno rozwiązanie - pobrać release z PL językiem.
     
  13. kwasniewski

    kwasniewski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dobra ok dzieki i jeszcze jedno pyt skad najlepiej pobierać ??? zeby było szybko i w polskiej wersji ??
     
  14. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1060
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Z xboxlive

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalk 4
     
  15. kwasniewski

    kwasniewski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    i zrobiłem jak mówiłes z wiedzminem jest to samo upomina sie o 2 płytke , a bf4 teraz gdy nacisne graj w gre to nic sie nie dzieje...
     
  16. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Co do BF4 - Odblokowywałeś ten content? W ogóle XM360 go widzi?
     
  17. kwasniewski

    kwasniewski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  18. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Spróbuj odpalić DVD2 z File Managera. Wejdź tam gdzie go wrzuciłeś i z folderu 00007000 uruchom ten plik o długiej nazwie.
     
  19. akimata

    akimata Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2013
    Posty:
    33
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Olsztynek
    Co do wiedżmina to w dl możesz nie mieć właczonej opcję autoswap do zmiany płyt automatycznie
     
  20. kwasniewski

    kwasniewski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    heh jakoś nie wiem jak bf4 po wyłaczeniu u włączeniu konsoli smiga ;) tylko wiedzmin 2 dalej nie ...

    akimata jak właczyć ten autoswap ??????
     
  21. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Odpal DashLauncha i w zakładce Zachowanie powinien być autoswap. Najedź na niego i A - powinien się włączyć. Następnie klikasz RB i zapisujesz plik launch.ini tam gdzie dotychczasowo (powinna taka ikonka zielona być obok urządzenia na którym jest obecny launch.ini) - wybierasz i X.
     
Wczytywanie...

Poleć forum