1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

kilka problemowych pytań

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Belic, Październik 31, 2009.

  1. Belic

    Belic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 20, 2009
    Posty:
    161
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    lubelskie
    Witam mam kilka pytań odnośnie X360 oto one:


    1.Napęd musi być włączony całyczas przy zabiegu w Jungleflasherze czy tylko podczas wyjmowania klucza z Ixtreme?"Dummy from Ixtreme"?
    mogę po wyjęciu klucza go wyłączyć czy nie jeśli nie to dlaczego jaki jest powód? prosze o objaśnienie

    1.czy klucz napędu ma coś wspólnego z całą konsolą?

    2.czy jakby zepsuł mi się napęd i kupiłbym nówkę (bez IXtreme) i włożył go do X360 to działałyby oryginały?

    Prosze o odopwiedź.pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    1)Musisz miec caly czas wlaczony bo jak wgrasz na niego CFW?
    1)Tak ma-dany naped musi miec wgrany klucz pasujacy do klucza z konsoli
    2)Nie,musialbys klucze przegrac ze starego na nowy
     
  4. Belic

    Belic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 20, 2009
    Posty:
    161
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    lubelskie
    Dziękuje ci za pomoc a jeszcze coś czy jak będę miał Ixtreme 1.61 to będę mógł grać również w te starsze gry?
     
  5. Belic

    Belic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 20, 2009
    Posty:
    161
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    lubelskie
    #miedzianek nie zrozumiałeś mnie do końca:chodzi mi oto czy muszę mieć całyczas włączony napęd przy tworzeniu cfw.bin, czy tylko aby był włączony podczas wyciągania klucza (dummy from Ixtreme) mogę go po wyciągnięciu wyłączyć i tworzyć dalej czy musi być włączony od otwarcia programu do zamknięcia? NIE CHODZI MI O DOS.pozdrawiam i czekam na odpowiedź
     
  6. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    Edytuj posty

    W DOSBOX musisz miec wlaczony-lepiej miec caly czas wlaczony,co szkodzi te pare minut?
     
Wczytywanie...

Poleć forum