1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kilka pytań a propo Xbox'a 360 i gier na niego

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez AK-47, Listopad 26, 2009.

  1. AK-47

    AK-47 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam ;)
    Mam kilka pytań związanych z moim Xbox'em więc chciał bym na początku się przywitać bo jestem nowy na forum :D
    Zacznijmy od tego że chciał bym sprawdzić jaką mam przeróbkę ponieważ podczas mojej nie obecności w domu mój brat ją przerobił w salonie jednak on ma takie pojęcie o konsolach że sam nie wie.Czy jest jakiś sposób ??
    Kolejny mój problem to brak o tych całych Wave 4 itp.
    Czy po prostu jak będę ściągać gry od jakiegoś sprawdzonego Upolader'a to uniknę źle przegranej płyty ?

    Czekam na szybkie odpowiedzi.Pozdrawiam :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. smieszek02

    smieszek02 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Piekary Śląskie
    a więc tak podaj kiedy konsola została przerobiona.. wtedy znawcy xboxów podadzą ci jaki masz iXtreme i dobiorą ci jaki wave ci pasuje. Potem tylko jak obraz ściągasz to musisz przerobić go programen np. 360 wave patcher i nagrać normalnie imgburnem czy czymś innym;)
     
  4. wujcior

    wujcior Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Jest Pełno takich tematów na forum :/ wystarczy poszukać. Ixtreme podaj przy przróbce a jak nie to niech się skotaktuje twój brat lub ty z salonem. Wave 4 nie jest jeden jest jescze 3 i 2 wystarczy że puszkasz a znajdziesz. nie wystarczy zassac od dobrego uploadera trzeba jeszcze przez program przpuscic (wszystko znajdziesz na forum)
    Witamy Na Forum :D
    Zassysac najlepiej od moderatorów ja ściagam od uruka i zawszy chodzi :)
     
  5. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Jesli nie bedzie ci działać zadna najnowsza gra ktora nagrasz (Wave 4), to na 99% masz iXtreme 1.6 (bo raczej by ci w serwisie nie wgrali nic starszego), jesli zadziala tzn ze masz 1.61.
    P.S. W przypadku gdy masz 1.6 i chcesz zagrac w gre Wave 4 to nie musisz jej przerabiac tylko nagrac plytke "activate.iso" na plytce DL (na zwyklej DVD nie zadziala).
     
  6. AK-47

    AK-47 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A więc kupuję płyty Verbatim'y DL jednak jeszcze żadnej gry nie wypaliłem ponieważ nie jestem pewny, ale o tym później.Kilka gierek mam od kolegi (Far Cry 2,Red Faction najnowszy i GTA IV) i mi chodzą więc zbyt starej przeróbki nie mam chyba ;)
    Dużo czytałem o wypalaniu gierek na Xbox'a na naszym forum i czy parametry które podam będą dobre? :
    -Wypale prędkością 2,4x
    -program ImgBurn
    -Nagrywarka pionnier
    Problem mam także z zawartością którą mam wypalić.We wszystkich poradnikach piszę abym wypalił tylko plik *Dvd który zajmuje kilka kb...Jednak dlaczego nie mam wypalać pozostałych plików które mam( *000,*iso itp) ??
     
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Plik .dvd sobie pobierze ISO tak jakby ;) Zaznaczasz plik .dvd i się nie martw ;) Wszystko będzie dobrze

    Twój zestaw do nagrywania jak napisałeś jest ok.

    Jeżeli Ci działa Red Faction to masz albo iX 1.51 albo 1.6
     
  8. AK-47

    AK-47 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ok czyli mam po prostu wypalić TYLKO plik *Dvd i wszystko się połączy i wypali :) ?? ...Przepraszam że tak wypytuję ale mam do dyspozycji tylko jedną płytę.
     
  9. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Dokładnie tak. Zresztą wszystko znajdziesz w dziale ISO
     
Wczytywanie...

Poleć forum