1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kilka pytań a propos AC 1 i 2

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez endlesik, Kwiecień 24, 2010.

  1. endlesik

    endlesik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polskie miasto
    Cześć, mam pytanie czy są jakieś patche dla pierwszej części acka, żeby były napisy? A drugie pytanie, czy da się odpalić kopię zapasową acka 2, bez live'a? I bez bana :p
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. lozo55

    lozo55 Użytkownik Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    259
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sulecin, Poland
    da się odpalic ac 2 bez liva, nawet z live ;D
     
  4. Nowis

    Nowis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    295
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    nie ma zadnych patchy wlasnie to jest lipa ale gra ogolnie dobra tylko ze strasznie monotonna ;/
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Jak nie ma patchy?
    Sa, ale żaden nie doda ci polskich napisów. Trzeba było kupić polską wersję. Teraz już nic nie zrobisz.
     
  6. endlesik

    endlesik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polskie miasto
    Nie chcę polskich napisów, tylko angielskie :p Czyli ac2 na xbox, nie ma tych zabezpieczeń jak na pc, że wymaga neta?
     
  7. Dragsiu

    Dragsiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    240
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Przecież nie każdy ma neta w konsoli, a wtedy ci, którzy nie mają nie kupowaliby gier... (strata dla producenta)
     
  8. endlesik

    endlesik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polskie miasto
    Aaa, dzięki za info :p Ale nie zpiracę ac2. Jest może do kupienia AC2 White Edition do x360?
     
  9. michu282

    michu282 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    229
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wronki
  10. endlesik

    endlesik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polskie miasto
    Ok, dzięki. Jego cena to koło 150 zł? Czy więcej/mniej?
     
  11. trochos

    trochos Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2010
    Posty:
    172
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Toulon
    Najlepiej poszukaj na Allegro
     
  12. domin147

    domin147 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2010
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    w empiku we wroclawiu widzialem za 170 zl bodajze
     
Wczytywanie...

Poleć forum