1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kilka pytań co do lt+3.0

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Artur Jelonek, Luty 5, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Artur Jelonek

    Artur Jelonek Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 5, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Szukałem ale nie mogłem znaleźć odpowiednich odpowiedzi:
    Sytuacja jest taka: X360 z napędem LiteOn DG-16D2SA, wgrany lt+2.0, cały czas offline i nigdy nie będzie podłączana do neta + laptop ze zwykłą nagrywarką (bez możliwości wykorzystania zewnętrznej nagrywarki np. LiteOn iHas)

    Teraz kilka pytań:
    1. czy nagrywając nowsze gierki (np. The Darkness 2 itd) puszczone tylko przez abgx360 1.0.6 na lapcu konsola z lt_2.0 będzie czytała gierke, zainstaluję ją na dysku i będzie grało bez problemów?
    2. czy gdy zrobię update konsoli do lt+3.0 i nagrywając gierki puszczone tylko przez abgx360 1.0.6 na lapcu konsola z lt_2.0 będzie czytała gierke, zainstaluję ją na dysku i będzie grało bez problemów?
    3. czy sposób How to convert LT+ 3.0 ISO to LT+ 2.0 compatible ISO | XboxPirate (tzn przerobienie gierki z lt+3.0 na lt+2.0 wg poradnika) pozwoli na granie bez problemów na lt+2.0 czy warto będzie przerobić na lt+3.0?

    (ogólnie pytając: co trzeba zrobić by grać bez robienia update konsoli i inwestowania w zewnętrzny napęd)
    Trochę zagmatwane pytanie ale mam nadzieję ze znajdzie się ktoś kto będzie mógł coś poradzić :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    - by instalować gry na dysk i grać w nie z dysku, musisz je nagrać nagrywarką LiteON iHAS
    - przepuszczanie przez abgx 1.0.6 da Ci tylko możliwość odpalenia gry na LT3.0
    - stosując się do poradnika, który wstawiłeś, będziesz mógł grać na LT2.0

    Na chwile obecną, najlepszym wyjściem jest kupno iHASA + przerobienie do LT3.0.
    Wtedy możesz nagrywać gry w 100%, uruchamiać je z dysku, grać na XBL.
     
  4. Artur Jelonek

    Artur Jelonek Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 5, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Problem w tym że nie mam jak podłączyć iHasa, mam tylko laptopa i brak jakiejkolwiek stacjonarki na chacie (a bieganie z nagrywarką po znajomych żeby mi nagrali gierke też mija się z celem). Dlatego też szukam opcji by póki co ominąć kupno nagrywarki i robienie update.
     
  5. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    a nie możesz kupić adaptera sata-usb wtedy możesz podpiąc nagrywarke pod port usb w lapie i nie ma problemu
     
  6. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    sata usb adapter to też nie jest do końca dobre rozwiązanie. Pomimo tego że mam Burner MAX, jak podłaczałem iHas pod laptopa (sata adapterem) to wywalało mi błędy PortIO. Pod normalnym PC, zero tego typu problemów.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum